Het maakt niet uit hoe oud je bent, want we blijven profiteren van die goede oude man. Niet erg, want de Sint vindt het ontzettend leuk om naar de winkel te stappen en een schoentje te vullen. Dan schrijft hij er een persoonlijk briefje bij om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Een goede reden om dit wel heel persoonlijke chocolaatje voor te stellen.



Ik schreef al eerder over de bloemen van Greetz.be, de planten van Greetz.be en de persoonlijke ballonnen van Greetz.be. Jullie kunnen vast al raden dat dit chocolaatje ook afkomstig is van Greetz.be. Het assortiment gaat van chocoladeletters, zoete hartjes (ideaal voor valentijn), pralines, enzovoort, maar geen enkele is zo persoonlijk als die met een eigen foto en/of tekst. Zo plak ik het liefst overal mijn persoonlijk logo tegenaan, maar dit dient overduidelijk als voorbeeldje voor jullie. Zo kunnen jullie een leuke foto en de naam van het kindje op de verpakking laten plaatsen. Of wat dachten jullie van een foto van de goedheilige man en zijn knecht.


Chocolade met allerlei smaakjes is geen nieuwigheid in snoepland, maar de mix met kruiden, noten ... zorgt wel voor kersverse smaakjes. Zo zitten in deze hartvormige chocolade verschillende noten verwerkt. Bij de afhandeling van de bestelling is het mogelijk om het cadeau te laten verpakken zodat je bij ontvangst geen extra tijd verliest, kan je een leuk kaartje kiezen en een bezorgdatum invullen. Zo wordt het zoetebekje in kwestie origineel verwend op 6 december (5 december voor de Nederlandse bezoekers) met meer dan de jaarlijkse schuimpjes, letterkoekjes en mandarijnen. Een leuk extraatje om tussen het speelgoed te leggen of om vooraf een surprise te zorgen in de schoen.