woensdag 10 januari 2018

4 Disney releases die we het liefst nu al willen zien

Gezellig om eens op de bank te ploffen met het hele gezin en te genieten van een film. Ook in 2018 staan er heel wat leuke films op het programma waar we enorm naar uitkijken. Voor de Disney lovers is er dan ook extra leuk nieuws op komst met deze vier net om het hoekje.Vanaf 21 maart 2018: A Wrinkle in Time - Een film die mij verdacht veel doet denken aan Tommorrowland die zich ook in een bijzonder nieuw land afspeelde gevuld met de meest bizarre avonturen. Deze keer gaat het verhaal over de tiner Meg Murry (Storm Reid) die op zoek is naar haar vader (Chris Pine). Samen met haar broer reist ze door de tijd waar zich drie heksen bevinden: Mrs. Which (Oprah Winfrey), Mrs Whatsit (Reese Witherspoon) en Mrs Who (Mindy Kaling).


Vanaf April 2018: Avengers Infinity War - Op de trailer is zo goed (of toch bijna) als elke superheld uit de Marvel films te zien. Zo te zien wordt het geen makkelijke klus om de gezamenlijke vijand Thanos te verslaan. Kunnen jullie elke held benoemen?

Vanaf juni 2018: The Incredibles 2 - Niet te geloven dat de eerste Incredibles film ongeveer 13 jaar terug op het witte doek te zien was. Wat gaat de tijd snel, maar het kon niet snel genoeg gaan voor de fans van de superhelden-familie. Veel van het plot is nog niet bekend, maar gezien de trailer een nog zeer kleine baby jack-jack lijkt het net een dag te verschillen met de eerste film.


Vanaf november 2018: The Nutcracker and the four realms - Geïnspireerd door het verhaal die we allemaal te horen kregen als kleine dreumes, maar dan met een bijzondere Disney twist. Dit wordt een kerstfilm voor de hele familie en dat begrijp je snel als je de verhaallijn te zien krijgt. Clara (Mackenzie Foy) is op zoek naar de sleutel om een doos te openen die ze van haar overleden moeder kreeg. Op het kerstfeestje van haar oom (Morgan Freeman) komt ze in een nieuw universum terecht.

Naar welke Disney film kijk jij uit?
© Laupropos | All rights reserved.