Nieuwjaar lijkt al lang vervlogen en het verschot komt over mij als ik zie dat het nog maar dag drie is van het nieuwe jaar. Misschien komt het omdat de kerstboom terug in zijn doos zit en klaar om naar de zolder te gaan. Ik kon namelijk geen glittertje meer zien. De outfit die ik tijdens kerstmis droeg daarentegen, daar kijk ik wel graag op terug.Stiekem begin ik ook naar beter weer te verlangen, want ik krijg mijn fashion shoots niet echt scherp meer. Het ergert mij duidelijk mateloos. Soit. Deze outfit droeg ik tijdens kerstavond. Toen was het ook mijn verjaardag, dus is het nodig om er een klein beetje werk in te steken. Beginnend met het jurkje: dat kocht ik tijdens een shoptripje met mijn collega's. Een mama waarvan het kindje op school zit, heeft namelijk een eigen kledingwinkel en toen ik het jurkje zag was ik meteen verkocht. Het heeft kant, heeft een mooie groene kleur en valt met veel te combineren met heel wat stukken in mijn kast.


Natuurlijk is een jurkje met korte mouwen niet het meest ideale scenario in de winter. In het restaurant was het wel goed te verdragen omdat het er erg warm was. Voor de zekerheid besloot ik met laagjes te werken om zo de avond zo comfortabel mogelijk te maken zonder iets van de feestelijkheid te ontdoen. Zo droeg ik platte schoenen, nam ik mijn jas die ik eerder bij een LIDL x Heidi Klum aan had mee en droeg ik ook mijn nieuwste (en eerste) gebreide Costes aanwinst. Het zoeken naar accessoires ging ook heel vlot, want ik droeg de spullen die ik altijd draag: mijn Longchamp tas die ik al jaren heb en een armbandje van Zalando.

Jurkje/Charlior - Chenille Cardigan/Costes - Vest coat black 291064 /LIDL
Schoenen/Primark - Handtas/Lonchamp - Armband Liebeskind/Zalando - Lippenstift/LIDL

Wat droeg jij tijdens de feestdagen?