zaterdag 10 februari 2018

4 Leuke dingen die eraan zitten te komen

Het schooljaar 2017-2018 (ja, ik leef in schooljaren) is er eentje met ups en downs. Na een periode van ups kwam een kuil, maar zoals elke goede grafiek gaat hij ook weer omhoog. Tijd om de leuke dingen die er aan zitten te komen op te sommen en met heel mijn hart uit te kijken naar...Een eigen klasje na de krokusvakantie
Deze wilde ik het eerst vermelden gezien dit het beste nieuws was. Ik kreeg namelijk een telefoontje met de melding dat ik voor de rest van het schooljaar een klasje zou krijgen. Ik ben meteen in gang geschoten met het maken van activiteiten en het bedenken van leuke nieuwigheden. Ook het team waarin ik terecht kom is er eentje naar mijn hart.


Aquarel workshop
Ik liet er al het één en over vallen, maar eigenlijk was het vooral een roes van sneak peeks. Fien contacteerde mij een hele tijd terug al of ik het zag zitten om met haar een samenwerking te startten. Ze had mijn aquarellen gezien en vond het een leuk idee om ze samen met haar handlettering te bundelen. Het leek mij leuk, maar wel helemaal buiten mijn comfort zone. Als kleuterjuf kan ik lesgeven aan kleine kinderen, maar volwassen personen (met veel weet van zaken) lijkt mij een ander paar mouwen. Ze overtuigde mij en ik besloot met haar in zee te gaan. Het enige wat we nu nog moeten vastleggen zijn de data.


Reis naar Schotland
Spaarzame ik riep "neen", maar mijn wederhelft riep iets harder. Reizen is iets wat steeds aan de kant gezet wordt voor het werk, maar voor de zomervakantie houden we graag tijd vrij in de agenda. Zo staat er een motorreisje gepland naar Schotland. Een land met een prachtig landschap en kronkelende wegen. Ook het weer begint te beteren, behalve gisteren dan #bah, dus kunnen we de Honda Africa Twin terug uit zijn stal nemen.

Nieuwe lay-out
Jarenlang heb ik met dezelfde lay-out gezeten, dus werd het tijd om dat aan te passen. Het was niet echt een idee dat al lang zat te spelen, maar iets van: "Oh, laten we dat eens veranderen." Niet enkel de lay-out, maar een volledig nieuwe wind blies door de site. Ook ik heb er deugd van en zit vol vernieuwende ideeën.

Waar kijken jullie naar uit?
© Laupropos | All rights reserved.