Elke keer opnieuw krijg ik de vraag welke geur ik draag. Als ik reageer met 'Yves Rocher', dan kijkt iedereen verbaasd. Blijkbaar staat Yves Rocher vooral gekend tussen mijn kennissen voor haar verzorgende producten, terwijl ze ook heel wat leuke make-upjes en parfums in het gamma hebben. Daarom dat ik graag mijn meest geliefde product van Yves Rocher uit de doeken doe waarvan ik vind dat iedereen het zou moeten krijgen komende Valentijn.


Jullie zijn vast benieuwd over welk product van Yves Rocher het gaat. Het schattige parfumflesje met de naam Quelques Notes d'Amour werd overgoten met een gouden kleurtje, maar het bekende hartje in het glas bleef aanwezig, waardoor het helemaal Valentijn-proof is. Het geurtje zelf is een romantisch iets op basis van Damascusroos, zwarte bes, cederhout en amberzaden. 

Personen die het een stukje hipper willen is het gloednieuwe zusje 'Oui à l'Amour' ideaal. Dit parfum werd verkozen door de redactie van Nina als must have parfum en is een stukje frisser dan haar voorganger. Geurnoten van Engelwortelversterken, roos, tonkaboon en cederhout verrijken het parfum. - Ook wilde ik als tip meegeven dat de parfums momenteel aan de helft van de prijs te koop zijn.

Yves Rocher
Quelques Notes D'Amour - Eau de Parfum 50ml - €19,95 (i.p.v. €39,90)
Oui à l'Amour - Eau de parfum 30 ml - €19,95 (i.p.v. €39,90)