Niet te geloven dat het alweer de voorlaatste maand van het schooljaar is. Het lijkt net of het gisteren was dat ik een back to school artikeltje maakte en straks mag ik al de 'Prettige vakantie'-vibe laten heersen. Na de paasvakantie(vibe) mocht ik er meteen invliegen... in het ziekenhuis.


Er stond al een tijdje een operatie gepland. Een dagopname, niks ernstigs, maar wel de eerste opname sinds ik volwassen ben. Ik vond er maar niks aan en ben blij dat het helemaal achter de rug is. - Het moet nu wel verder genezen, maar soit, we houden een positieve attitude aan.

Eenmaal thuis mocht ik een aantal dagen revalideren. Ik trakteerde mijzelf op Posca stiften (waarmee ik een hoesje volkliederde) en kreeg ook leuke presentjes, zoals een bloemetje. Rusten is leuk, maar ik ga toch liever werken. Liever geen operaties, pijn en last.

Een kleine stap voor de mens, maar toch een gewaagde sprong voor mijzelf. Ik deed namelijk mijn theorie voor de moto, slaagde -saywhat- en legde meteen mijn rijlessen vast. De maand juli wordt er eentje met een kersverse bikerchick.

Een dagje teambuilding met de firma van mijn vriend. We deden line dance, bezochten de Gruut Brouwerij en deden een stadsspel in Gent. Het weer zat enorm goed mee... zalig!

Een dagje relaxen in Wu-Wei en dat helemaal alleen. Ik durfde het voordien niet toe te geven, maar het relax momentje en vooral de me-time is iets waar ik enorm nood aan had. Jullie mogen nog een verslagje verwachten over het bezoek. Het staat intussen de 'nog te schrijven artikels' opgesteld.

Er was de afgelopen twee weken veel te doen met de firma waar mijn vriend werkt, want er stond ook een bubble bal toernooi op het programma. De twee ploegen behaalden de (was het?) 16e en 4e plaats. De dag nadien mochten ze genieten van heel wat spierpijn, rugklachten en alles wat erbij kwam. Dat nemen onze jongens er graag bij natuurlijk, want de dag zat vol met bromances.


Het einde van het schooljaar nadert en voor mijn derde kleuterklasje betekent dat het de laatste loodjes zijn voor ze naar het eerste leerjaar mogen. Momenteel ben ik dus volop bezig met het observeren, bekijken hoe hun ontwikkeling is, waaraan we moeten werken en beginnend rekenen en schrijven geven. Bovenstaande krulletjes worden later bijvoorbeeld de 'l' of 'e'. Facinerend hé. Intussen werkt mijn stagiaire het thema Circus uit.

Hoe zien jullie laatste schoolweken eruit? Druk of eerder rustig?