Is jullie reisje al geboekt richting warmere sferen? Niet enkel het boeken vergt wat werk, want er zijn heel wat meer voorbereidingen dan dat: zoeken naar een hotel, het vervoer, scrollen tussen lekkere eetgelegenheden en aangepaste kledij zoals badmode. Op de Bijenkorf vond ik heel wat gepaste bikini's en badpakken om een hele dag op het strand te vertoeven.
^
Badpakken Billabong - Een badpak met een vrolijke print en diepe rug aan de achterkant.
Calvin Klein strand shorts - Mocht je even genoeg hebben van het zonnen, kan je het broekje aantrekken om op de wandel te gaan.
Sunnylife cooler koeltas - Zorgt ervoor dat drankjes, broodjes, hapjes... fris blijven. Intussen blijft de zonnebrandcrème ook fris waardoor het langer houdbaar blijft.
Stetson hoed van stro - Kwestie dat het hoofd niet verbrandt.
Pom Amsterdam Jungle sjaal - Het bijbehorende sjaaltje dient uiteraard niet om je warm in te duffelen. Je kan het vastknopen aan je tas voor een extra kleurrijke roze toets die al in bepaalde badpakken zit. Op het strand kan je het sjaaltje neerleggen, er een aantal dingen op leggen of er lekker zelf op zitten. Warm zand kan je achterwerk verbranden, dus dat liever niet.
Sunnylife opblaasbare kreeft - We worden zo gebombardeerd door eenhoorns en flamingo's dat een originele kreeft leuker lijkt. Fijn om even rond te dobberen.

^
Bikini's Cyell Triangel - Bolletjes, streepjes, bloemen.. Het mag best bedrukt zijn volgens de laatste fashion trends. Door voor een witte kleur te kiezen kan je zelf beslissen welke kant je nog op wilt: een kleurrijk jurkje erboven, een bedrukte tas of houd je het white/black.
Chantelle strandtuniek - 's Avonds kan het best fris worden, dus als je nadien een hapje wilt eten, is het gepaster om dat met kledij te doen. Een overgooi tuniekje is daar ideaal voor.
Tommy Hilfiger Stars van papier met sterren - Zorgt ervoor dat je niet verbrandt en creëert schaduw.
Seafolly strandtas van linnen - Deze past goed bij de hoed gezien er linnen gebruikt wordt met een zwarte toetst. Leuk om een tijdschriftje, zonnebril, enzovoort in op te bergen.
MAC Extreme Dimension Waterproof mascara - Misschien een gekke keuze om make-up te dragen tijdens het zonnen, maar deze extreem waterproof mascara blijft zelfs na een zwembeurt goed zitten.
Bobbi Brown lip color - De kleurrijke toetsen in de kledij kunnen ook terugkomen in je make-up. Zo heeft de hoed hier en daar een rood elementje die je makkelijk in de kleur lipstick kunt terugbrengen.

Gaan jullie dit jaar op reis?