De laatste loodjes wegen het zwaarst. Toch werden die loodjes gemengd met familie, veel eten en twee nieuwe poesjes. We kunnen met een vrolijke gemoedstoestand de vakantie inzetten, want het schooljaar zit er weer op.


Het jaarlijkse familiefeestje ging door. Dat betekent veel eten, bijpraten en nog meer eten. Mijn jongste nichtje fleurt meteen iedereen op door haar lachje.

Nadien gingen we nog iets drinken bij Kortrijk strand. Ik had mijn mooie kleed nog aan van tijdens het familiefeest, maar wat jullie niet zien is mijn motorbroek eronder. Zeer galant (not).

De week erna kwamen we opnieuw met de familie samen, maar deze keer ging het om de eerste communie van mijn nichtje C.. Ik heb heel wat nichtjes, hier zie je twee mooie exemplaren. ;)

Tijd voor de schoolreis die dit jaar naar Plopsaland gepland stond. We hadden het weer helemaal mee!

Vriendjelief en ik zijn een jaartje samen. We hadden beloofd niets speciaals te doen op die dag, maar hij kwam toch thuis met een boeket rozen. Intussen heb ik nog steeds geen idee wat ik hem terug kan geven. Help?

Uit eten met mijn mama & papa. Het dessert was echt 100% instagramproof. Helaas was de smaak iets fletser...

Schoonzusje (& verloofde ;)) zijn twee mini's rijker. Welkom in de familie: Tuur & Oscaar! Wat zijn ze schattig knuffelachtig!

Tijd om te beginnen met speelgoed poetsen zodat alles op 1 september weer fris is. Ik laat de kleuters altijd helpen zodat het vooruit gaat. Ik had immers de oudste groepen, dus zij kunnen al heel wat.

Op een saaie zaterdag besloten we een museumpje mee te pikken. We gingen naar de ijzertoren in Diksmuide waar je de oorlog van boven tot helemaal beneden kunt afwandelen. Met mijn hoogtevrees was het hoogste verdiep geen succes, maar tegen de muur geplakt, durfde ik toch een foto nemen van het prachtige uitzicht.

Ik kreeg een persoonlijke uitnodiging en een leuke goodiebag gevuld met Incredibles 2 producten. Intussen hebben we nog niet de tijd gevonden om te gaan, het einde van het schooljaar neemt veel tijd in beslag, maar ik hoop snel te kunnen gaan!

We vertrekken tijdens de vakantie voor een weekje naar Schotland. We kochten een nieuwe tent (en alles wat erbij hoort) en gingen hem even opzetten bij de schoonouders. Zelf hebben we geen tuin, dus lenen we even die van hen!

Balls & Glory viert haar zesde verjaardag door zes dagen lang in Gent naast de Sint-Niklaaskerk te vestigen. Een mooie locatie, lekkere gehaktballen... wij waren aanwezig op de eerste dag.

Zo! Het schooljaar zit er weer op en voor volgend jaar heb ik goede vooruitzichten met opnieuw een eigen klasje. Daarvan zien jullie vast later meer... Een fijne vakantie!

Wanneer vertrekken jullie op congé?