Het valt op dat er steeds meer tijd begint te zitten tussen mijn favorietenartikels. Misschien is het ook beter zo, want hoe kan een favoriet een echte goede rot zijn zonder het product door en door te kennen. Als het uiteindelijk dit artikel haalt, heb ik nadien best veel moeite om het in te wisselen voor iets nieuws, maar gezien ik zoveel test kan het soms niet anders. Het lijstje topproducten bevat weer heel wat verschillende, toffe merken.
Urban Decay NAKED petite HEAT palette - Dit palette heeft alle kleuren die ik  momenteel het liefste draag. Als blondine flatteert de kleur oranje en zorgt het ervoor dat blauwe ogen nog feller in de kijker worden gezet. Dit matte gepigmenteerde palette heeft ook nog eens kleuren die makkelijk te blenden zijn.

MAC Cosmetics False Lashes - Gezien ik een tegoedbon had van de Bijenkorf besloot ik er een jurkje mee te kopen. Toch had ik nog €10 over die ik spendeerde aan een mini mascara van MAC Cosmetics. Voor mij de eerste mascara van het merk en eentje die meteen een schot in de roos was. Deze mascara bevat enkele eigenschappen die ik het liefste zie: het maakt mijn wimpers intens zwart, het separeert, klontert niet en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Waterproof is hij helaas niet.

Lottie London Stamp Liner - Eentje die net met de hakken over de sloot dit artikel haalde. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind hem ontzettend fijn. Hij trekt prachtige mooie pikzwarte lijnen en je kan er heel precies een catliner mee maken. Toch vind ik het nog fijner als een liner waterproof is, zeker in de zomer, want dan ga je snel zweten, komt je plots in contact met water, enzovoort. Een mooi resultaat, maar toch is het nodig om deze budgetvriendelijke liner in de gaten te houden.

Hansaplast - Als een kleutertje valt op school heb ik de neiging om iets op hun pleistertje te tekenen. Een vrolijke noot (of tekening) zorgt er meteen voor dat het pijntje vanzelf verdwijnt. Met deze pleisters van Hansaplast gebeurt dat meteen met de ubermooie printjes: ananasjes, bloemen, kersjes... you name it. Elk jaar komen ze terug met zeer originele designs waar ik steeds opnieuw fan van ben.Nivea soft mix me - Iets wat ik o zo vaak gebruikt heb afgelopen maanden is deze pot nivea. Ik probeerde er drie uit, mixte de geurtjes, maar bleef toch vooral steken bij de ananas geur. Doet meteen denken aan een pina colada op het strand. Heerlijk.

Kruidvat Natures Hydrating wipes - Deze vegan doekjes zijn ideaal om een make-up lookje er volledig af te halen. Ook na het maken van een look nam ik deze erbij om fall-out of het gezicht nog even schoon te maken voor ik met de foundation begon. De doekjes hydrateren wat voor een droog huidje heel welkom is.

s.Oliver Feels like summer - Niet enkel het flesje doet aan zon, zee en strand denken, maar ook de geur is ideaal voor de zomer. Hij is licht, citrusachtig en vrouwelijk waardoor hij helemaal vooraan in het parfumkastje stond zodat ik er makkelijk bij kon wanneer nodig.

Marc Jacobs Orange - Nog een parfum, maar eentje die zwoel, zoet... ruikt. Helemaal anders dan mijn andere geuren en eentje van hoge kwaliteit. Een geurtje die lang in de neus blijft hangen.


Hadden jullie favorieten deze maand?