Ik kan er niet genoeg op hameren over hoe belangrijk het is om dagelijks een goede smeergewoonte aan te nemen. Ook al heb je nu geen last van droogheid, rimpels, enzovoort, het kan nu al problemen in de toekomst voorkomen. Zelf heb ik heel veel merken getest die de huid verzorgen en maar een paar exemplaren daarvan hebben de site gehaald. Toen Marina Miracle mij contacteerde voor een review had ik voordien niet kunnen denken dat de producten mij deze vakantie uit de nood zouden helpen.Natuurlijk doe ik eerste de geschiedenis van het merk wat uit de doeken. Marina heeft al haar hele leven atopisch eczeem, zo erg zelf dat het een opname in het ziekenhuis opbracht. De behandeling met verschillende crèmes en medicijnen hielp een beetje, maar de ontdekking dat het natuurlijke supplement: de olie van de Teunisbloem, begon voor verandering te zorgen. Naarmate ze verouderde, verbeterde het eczeem, maar nam het deels plaats voor puistjes en acne. Hoe meer producten ze gebruikte op chemische basis, hoe slechter het werd, dus besefte ze dat de oplossing lag in de natuur. Naarmate de tijd vorderde en er een formule gevormd werd, kreeg het de bijnaam: Miracle oil. Dat leidde dan weer naar de naam van het merk: Marina Miracle.

'Marina Miracle is 100% natuurlijke huidverzorging, gemaakt in Noorwegen voor wie van hoge kwaliteit, luxe en veilige huidverzorging houdt. Alle ingrediënten kies ik met zorg en ik gebruik organische ingrediënten die Debio en EcoCert gecertificeerd zijn. Ik kies alleen het allerbeste en dit wil ik graag met jou delen, via mijn schoonheidsproducten. Via Marina Miracle wil ik bijdragen aan een veilig dagelijks bestaan, met geselecteerde producten die goed zijn voor je huid.

Tip - Voor het aanbrengen van een crème zorg je ervoor dat de huid goed gereinigd is. Ee goed product werkt het best op een nette canvas.

Acne fight serum 28ml
Zelf heb ik gelukkig weinig tot niet te maken gehad met acneproblemen. Deze organische oliën jojoba, amandel, rozen, geranium en tea tree hydrateren de huid, zonder de poriën te verstoppen. Het serum moet je vooraf goed schudden voor gebruik zodat de oliën goed met elkaar vermengen en zorgt voor een hydratatie van de huid, het bestrijden van puistjes en het egaal maken van de huid. Het pipetje zorgt ervoor dat het product de huid niet raakt en er zo geen overbodige bacteriën in het flesje komen.


Rosehip Peeling mask 30ml
Een verwenproductje dat ik in alle eerlijkheid vaak vergeet te gebruiken. Toch doet het altijd 'deugd' om na een harde dag werken thuis te komen en een maskertje op te doen. De huid wordt gesoigneerd en zo wordt jijzelf ook eens in de watjes gelegd. Dit kleimasker reinigt de huid, verwijdert vuil en dode huidcellen. Het grote verschil met andere maskers die ik eerder gebruikte is dat je deze best lang mag laten zitten. Zo'n 15-30 minuten mag je rondlopen met dit masker waarna je de suikerkorrels voorzichtig in de huid masseert. Na het masker af te wassen blijft er weer een fris gevoel op de huid achter.


Argan Night serum 28ml
Ook hier geldt weer om vooraf goed te reinigen voordat je het product gebruikt. Even goed schudden zodat de oliën binnen het flesje goed met elkaar vermengen en het product masseren in de huid. Het product voelt iets zwaarder aan op de huid en heeft tijd nodig om in te trekken.


Acai Hydra Cream 50ml
De grootste schat van allemaal, want deze heeft mij zo goed als gered op vakantie. In de favorieten van de zomer lichtte ik al een tipje van de sluier en kon je al lezen dat we bitter weinig konden meenemen tijdens de reis. Om mijzelf af en toe te verwennen deed ik een beetje van dit product mee in een potje. Na een douchebeurt reinigde ik mijn gezicht en smeerde ik het in met deze crème. Mijn huid voelde meteen een stuk frisser aan en deed ook mijn ziel wat herleven. Wat toch een klein beetje luxe met een mens kan doen, maar het voelde echt zo.


Natuurlijk is het assortiment groter dan dit en telt het ook bijzondere formules voor mannen zoals een active face oil en reload night serum for men. Als jullie geïnteresseerd zijn om een kijkje te nemen naar alle producten heb ik goed nieuws, want met de code DRESSESANDDAISIES5 heb je meteen 5% korting bij een aankoop. Voor wie nog niet helemaal overtuigd is, maar toch een klein flesje wil proberen, zijn er kleine testflesjes verkrijgbaar. Die zijn ook een stuk goedkoper dan de full-size producten.

Acne fight serum 28ml - € 43-
Rosehip Peeling mask 30ml - € 28-
Argan Night serum 28ml - € 59-
Acai Hydra Cream 50ml - € 46-