De zomer is nog niet helemaal voorbij, dus leek het mij beter om de favorieten van deze periode nu al online te gooien. Wat zouden jullie hebben aan favorieten van een specifiek seizoen die jullie niet echt meer kunnen gebruiken? Een mengeling van lifestyle- en beautyproducten die doorheen de vakantie het leven verfraaiden.


Nivea Urban Detox mask - Af en toe gebruik ik een neusstrip om de huid te ontdoen van verstopte poriën, maar vaak is dat niet genoeg. Zo vond ik deze detox mask van Nivea die ik na een goede cleansing gebruikte om de poriën extra schoon te maken. Echte me-time en heel makkelijk in gebruik.

Marc Jacobs So Decadent Eau de Parfum - Dit parfum lijkt op een handtasje, maar dan eentje dat parfum bevat. Een perfecte mix tussen mode/parfum. Het geurtje is goed voor zowel overdag als 's avonds, heeft sappige fruit- en bloemennoten met een bijzondere toets van witte amber.
Top noten: Nashipeer, zwarte bes & klimop
Hart noten: roze lelietjes-vandalen, magnolia & jasmijn
Basis noten: witte amber, kasjmierhout & framboosgloss

Yves Rocher I love my planet douchegel - Gezien we voor onze reis niet heel veel konden meenemen, moesten we veel uit weinig halen. De dochegel van Yves Rocher past daar perfect bij gezien je met één druppel al meteen heel het lichaam kan wassen. Vooral het geurtje met Tiaré bloem en Ylang ylang kon mij erg bekoren.

La Roche Posay SPF50+ nevel - Een product dat heel makkelijk is in gebruik en meteen ideaal is voor gevoelige huidjes. Het handige hierbij is dat je enkel moet sprayen en verder niets moet uitwrijven. Je mag er ook zeker van zijn dat deze geen witte waas achterlaat.

Batiste Nude droogshampoo - Ik heb altijd wel een droogshampoo van dit merk in huis en deze keer probeerde ik de nieuwste Nude variant uit. Het verschil met de voorgaande is dat deze niet echt een overheersende geur bevat. Verder zorgt hij ervoor dat het haar weer gaat stralen en volume krijgt.

Urban Decay Backtalk Eye & Face palette - Eentje die bijzonder is in haar soort en op het eerste zicht erg dik lijkt. Dat is normaal als je weet dat er zowel 8 oogschaduws, 2 highlighters en 2 blushes in zitten. Een palette waarbij je alles bij de hand hebt en toch met een bijzondere kleurenkeuze voor de dag kunt komen. De kleuren zijn wat poederig waardoor er nu en dan fall-out kan ontstaan, maar dat werk je makkelijk weg. De nadruk ligt hier ook bij metallic kleuren. Klik op voorgaande link voor een uitgebreid review.

MAC Cosmetics Studio waterweight foundaton - Eindelijk durfde ik eens een MAC winkel binnen te stappen en te vragen naar de perfecte kleur voor mijn huid. Een vriendelijke verkoopster hielp mij verder en vertelde dat mijn huid het best de waterweight foundation zou verdragen. Een beetje doorkijkbaar, maar daardoor ontstaat een egaal en tegelijk natuurlijk effect. Sinds ik hem heb ben ik grote fan en verdient hij zeker en vast een plaatsje in dit artikel.

Marina Miracle Acci Hydra Cream - Nog zo'n product die mij doorheen de reis geholpen heeft. Na het reinigen van mijn gezicht smeerde ik het in met de producten van Marina Miracle. Gezien ik ze nog moest testen, nam ik ze mee en werd ik aangenaam verrast door hun werking. Extreem hydraterend, verfrissend en deed mij helemaal herleven. Natuurlijk is dit nog maar een tipje van de sluier en vertel ik in een later artikel meer over het merk.

Chloe Fleur de parfum - Een bloemig geurtje met geurnoten als verbena, rozen en kersenbloesem.


Kruidvat fotoservice - Mischien een gekke 'like', maar wat heb ik veel foto's afgedrukt deze vakantie met Kruidvat fotoservice. Ik merk dat als ik foto's op de computer laat staan ik er niet zo vaak naar kijk, terwijl ik wel vaak naar een album/scrapbook grijp. Het afdrukken van de foto's ging snel, kan in de winkel en kan ook online gebeuren.

Harry Potter and the cursed child - Stiekem ben ik een grote Harry Potter fan, ingedeeld in Hufflepuff. De laatste twee dagen van de reis bezochten we Londen en stapten we een Waterstones winkel binnen. Daar stond een standje met de Harry Potter boeken, dus ook het script van het toneelstuk 'The Cursed Child'. Meenemen die handel die na een paar avondjes vlot weg leest.

Baileys Salted Caramel - Ik ben absoluut geen grote alcohol drinker, maar een klein glaasje Baileys kan ik wel appreciëren. Toen we terugkeerden met de boot naar Calais zagen we Baileys in verschillende smaken staan (die we bij ons in België niet konden kopen) in het winkeltje. We namen een fles mee en vinden het oprecht jammer dat de smaak niet in ons land bestaat.

Wat waren jouw favorieten deze zomer?