zondag 30 september 2018

Paint with me | Makkelijke pompoen met quote

Op zondag staan er bij mij wekelijks frutsels gepland: knippen voor de aankomende lesjes, een nieuwe girl vs boy cartoon tekenen, bloggen (ahjaa!) of schilderen met waterverf. Gezien ik heel wat vragen krijg over welke materialen ik gebruik om te verven, besloot ik eens een mini tutorial te integreren in mijn eerdere vlog. Eens iets anders dan die vele afgedrukte standaard quotes en ook helemaal niet moeilijk. Mocht je de tutorial uitgeprobeerd hebben, mag je het altijd doorsturen via mail of social media.


Benodigdheden
Waterverf (merk Pelican)
Kwasten met synthetische haartjes
Waterverf papier
Chinese inkt
Potlood
Doekje
Potje met water
Posca pen
Schilderstape


Deze tutorial begint meteen te spelen door de 'begin bij dit punt' functie. Kan je de video niet zien? Ga dan door naar de YouTube pagina van Dresses and Daisies.

Welke tutorials willen jullie nog graag zien?
© Laupropos | All rights reserved.