Nu de naam van de site op alle social media is veranderd naar ‘Laupropos’ en de kerstperiode eraan komt, is hoog tijd om te vieren met een wedstrijd. Deze keer hebben jullie niet één, maar twee keer de kans om een beautybox te winnen met merken die op de site vaak aan bod komen. Veel hoef je er niet voor te doen, dus doe snel mee!


Doorheen de komende weken laat ik af en toe een nieuwe sneak peek zien over de inhoud van de boxen. Ideaal hiervoor is om de sociale media van de site goed in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Elke box heeft een waarde van ongeveer €150. 

Box 1: Essence, Germaine de Capuccini, Uriage, Only You, La Roche Posay, Paul & Joe, Lottie London. 
Box 2: Urban Decay, IKOO, Kruidvat, Body & Bess, Botan, Bellápierre cosmetics, W7 cosmetics 

Sneak peek 1

Sneak peek 2

Sneak peek 3

♥ Wat moet je doen? Like Laupropos op Facebook, vertel welke box je wilt winnen (Box 1 of Box 2), deel het winactie bericht en laat eronder een reactie achter waarin je een vriend(in) TAGT. 

♥♥ Meer kansen door te volgen op Instagram, Bloglovin' en Twitter. Hoe meer extra likes/volgers, hoe meer kans je maakt op de box die je wilt. 

♥♥♥ De winactie loopt tot en met 25 december 2018. - Zowel Belgen als Nederlanders mogen meedoen. - Wees vriendelijk en beleefd tijdens de deelname. - Meerdere keren delen = meer liefde. - De winnaar wordt persoonlijk met een privé berichtje gecontacteerd. 

Heel veel succes!