Wie kruipt er na het werk of in het weekend nu niet graag in een gezellige oversized sweater? In mijn geval is het zelfs het perfecte kledingstuk om bij een motorbroek te dragen en lekker comfortabel  te zitten tijdens het toeren op de motor. En het is zeker helemaal af als er een grappige quote of een persoonlijk tekstje op staat... en of dat ik hem al veel gedragen heb.Over New Dellie - Naast het begeleiden van personen met een mentale beperking begon Delphine in 2018 met het bedrukken van textiel, vinyl, stickers en persoonlijke cadeautjes. Door heel gericht in te spelen op wat de klant wil, zijn de mogelijkheden eindeloos en heel persoonlijk. Van het kiezen van bepaalde stofjes, zelf gekozen voorwerpen, eigen bedachte bedrukking... ga je elke keer met een uniek stuk naar huis.

Bijzonder aan deze trui is dat hij van het merk Mantis komt. Deze kledij wordt ethisch geproduceerd, is daardoor heel duurzaam en ecologisch. Gezien het mogelijk is om verschillende keuzes met de eigenares te bekijken, besloten we voor duurzaamheid te gaan. Mantis gebruikt biologisch katoen dat zowel natuurlijk als hernieuwbaar is. Pesticiden en chemische meststoffen worden vermeden, dus plezant dat ik naast een mooie sweater ook een steentje kon bijdragen aan de klimaatproblematiek. Vooraf wist ik al dat de opdruk in het West-Vlaamse dialect zou zijn. Ik twijfelde enkel over het zinnetje, maar uiteindelijk ging ik voor 'Giv mo sjette!' wat 'doe maar door', 'geef maar gas'... betekent. 


Zoals in het begin vermeld; ik ben fan. De opdruk werd zeer mooi op de sweater gezet en vooral de persoonlijke aanpak was top: het samen zoeken naar een product dat 100% bij je past. Natuurlijk hoef je geen sweater te bedrukken, want ook slabbetjes, doopsuiker, posters... zijn een mogelijkheid. Interesse? Meer informatie bij New Dellie!

Hoe persoonlijk is jullie kleerkast?