Dit is niet de eerste keer dat er touw wordt gebruikt als basis voor een project. Deze keer wordt het omgetoverd tot simpele kommetjes die je voor vele doeleinden kunt gebruiken. Met de komst van moederdag zou het zelfs een heel leuk zelfgemaakt cadeau zijn die je kunt opvullen met een cadeaubon, pralines, fruit, bloemen en meer. En dit in een viertal stapjes...Benodigdheden
Lijmpistool
Plastic folie
Plastic beker, glazen kom, keramieken schaal...
Hennep touw


Stap 1 - Wikkel plastic folie rond de beker, keramieken schaal...

Stap 2 - Doe een streepje lijm op het plastic en kleef er het touw op. Gebruik niet teveel lijm gezien ze heel snel droogt, maar werk in kleine stukjes. Blijf doorgaan totdat alle plastic bedekt is.


Stap 3 - Wanneer alles gedroogd en hard geworden is, mag je de beker uit het plastic schuiven. Dan blijft er nog een zelfgemaakte pot over.


Weetje - Gezien je het plastic stevig aanspant en er nog eens overgaat met heel wat lijm zijn de potjes waterdicht. Dat maakt ze ook ideaal voor plantjes, bloemen, enzovoort.


Benodigdheden
Gouden verf
Kwast
Schilderstape


Stap 4 - De potjes kunnen nog fleuriger door ze te verven, bespuiten, besprenkelen met verf. Mocht je maar bepaalde vlakken in kleur willen, werkt schilderstape perfect.


Happy DIY-ing!