Ik trakteerde jullie in het verleden al vaker met reviews over de schattige producten van Paul & Joe Beauty. Gezien iedereen heel enthousiast reageert op die artikels besloten Paul & Joe België en Laupropos eens te trakteren via een winactie. Het leukste aan het hele verhaal is dat je er  helemaal niet veel hoeft voor te doen. Scrol helemaal door naar beneden om te kijken wat je kunt winnen en hoe je kunt deelnemen. Succes!!Eerst en vooral: dank je wel aan het Paul & Joe beauty team in België om deze winactie mogelijk te maken.


Over het merk - Paul & Joe werd in 1995 opgericht in Parijs en was oorspronkelijk een merk voor mannenkleding. In 1996 werd het verder aangevuld voor vrouwen, gevolgd door beauty in 2002. Naast een vaste collectie wordt er per seizoen een extra limited edition collectie gelanceerd. Alle producten worden los verkocht en kunnen hierdoor in verschillende verpakkingen, doosjes... gestopt worden. De producten zijn exclusief verkrijgbaar en zijn bestemd voor schoonheidsinstituten en spa's.

Wat kan je winnen - Alle producten samen hebben een totale waarde van €151-: 1 blush met 1 doosje, 1 primer, 1 nagellak, 1 mini poeder, 1 oogschaduw en 1 Toilettasje.Als jullie meer willen weten over deze producten kan je naar onder scrollen en de zoekbalk gebruiken. De site zit boordevol leuke tips, tricks, video's en reviews over het merk.


♥ Wat moet je doen? Like Laupropos op Facebook en like Paul & Joe make-up Belgium op Facebook, deel het winactie bericht en laat eronder een reactie achter waarin je een vriend(in) TAGT. 
OF
♥ Door te volgen op Laupropos Instagram, Paul & Joe make-up Belgium Instagram en de winactie post te delen op je Instagram story. Hoe meer extra likes/volgers, hoe meer kans je maakt op de box die je wilt. Alle deelnames worden opgeteld, dus blijf zeker geabonneerd zodat de deelname geldig is!

♥♥♥ De winactie loopt tot en met 1 mei. - Zowel Belgen als Nederlanders mogen meedoen. - Wees vriendelijk en beleefd tijdens de deelname. - Meerdere keren delen = meer liefde en meer kans om te winnen. - De winnaar wordt persoonlijk met een privé berichtje gecontacteerd. 

Fingers crossed! 💓