Even een vreugdedansje toen er een pakje vol met maskers op de deurmat plofte. Ik wist meteen dat het een klus zou zijn die even tijd in beslag zou nemen, begon elke dag een maskertje op te doen en krabbelde mijn verdict kort neer op een papiertje. Door omstandigheden is het mij niet gelukt om alle maskertjes in 8 dagen te testen, maar kon ik gelukkig de hulp inschakelen van familie. Zo zaten we op een avond allemaal -inclusief onze stoere mannen- te genieten van een maskertje waardoor ik alsnog een review kan schrijven.Hydra Bomb Anti-Rimpel Oogmasker
"Neem 15 minuutjes pauze met het Hydra Bomb Anti-Rimpel Oogmasker van Garnier SkinActive voor een frisse, jeugdige blik! Dit oogmasker is doordrenkt met een serum verrijkt met kokoswater en hyaluronzuur, twee intens hydraterende ingrediënten die fijne lijntjes opmerkelijk minder zichtbaar maken en zorgen voor een volle, veerkrachtige huid."

Een masker voor ogen met eerste tekenen van veroudering. Dit oogmaskertje is er één die Zorro ook zou dragen gezien het te vergelijken is met zijn exemplaar. Het voelt verfrissend aan rond de ogen tijdens het dragen en laat een crème-achtige geur achter. De gel-achtige structuur van het product droogt op, maar na 15 minuten voelde ik nog steeds wat op de huid zitten. Ik masseerde het product wat achterbleef verder in de huid wat een fris gevoel naliet. 

TIP - Om het frisse gevoel nog extra boost te geven kan je dit masker bewaren in de koelkast.
TIP - Breng een masker altijd aan op een gereinigde huid.


Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker
"Neem 15 minuutjes pauze met het Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker van Garnier SkinActive voor een frisse, stralende blik! Dit oogmasker is doordrenkt met een serum verrijkt met sinaasappelsap en hyaluronzuur. De formule revitaliseert en tonifieert de huid en vermindert wallen en donkere kringen."

Een masker voor de droge en vermoeide ogen. Gezien dit maskertje bestaat uit twee kleine pads is het heel makkelijk om aan te brengen en om op te laten. De dunne substantie waarin de pads gedrenkt zijn, worden heel snel opgenomen in de huid. Door dat natte gevoel blijft er een gehydrateerd en fris (en zelfs koud) resultaat over. De geur is vergelijkbaar met de voorgaande; crème-achtig.


Garnier Skin Hyaluron Shot Fresh-Mix Tissue Masker
"Verwen uw huid met een hydraterende boost Hyaluronzuur. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar en het resultaat is een zacht en glad gezicht. Mix zelf het tissuemasker met de lotion voor een verfrissend masker. Het hyaluronzuur wordt pas geactiveerd tijdens het mixen. Ervaar de frisse sensatie van Garnier's meest intense maskerverzorging."

Dit masker is bedoeld voor mensen met een uitgedroogde huid. Als je het masker voor de eerste keer gebruikt is het zoeken hoe je de gel kunt mengen met het masker. Na de gebruiksaanwijzing een paar keer te lezen, lukte het. Het is dus de bedoeling dat je de verpakking vouwt langs de stippellijn die op de achterkant staat. Dan moet je de gel naar het midden duwen (hiervoor mag je redelijk hard duwen op de verpakking) waardoor het serum op het masker loopt. Wanneer het serum het masker volledig doordrenkte, mag je het uit de verpakking nemen. Het overtollige product wreef ik weg met een doekje, maar kan je uiteraard ook verder masseren in de huid.Fresh-Mix Vitamine C Shot

"Nood aan een stevige boost? Het Fresh-Mix Vitamine C Shot sheet mask van Garnier SkinActive bevat zowaar een hele flacon kostbaar serum boordevol vitamine C van natuurlijke oorsprong. De formule heeft een verhelderende werking en geeft je huid een stralende glow. Bovendien wordt het serum apart van het masker bewaard voor een extra fresh resultaat."

Een masker dat ideaal is voor personen met een vermoeide en grauwe huid. Dit product is net zoals de voorgaande even zoeken voordat je het kan gebruiken. Ook hier moet je het serum eerst in het masker krijgen voordat je het mag aanbrengen. Een vrij nat masker zoals het voorgaande, waardoor er sowieso veel product achterblijft na het aanbrengen van het masker.

Tip - De maskers blijven niet kleven op een baard. (Moest ik even vermelden van 'the boys').


Active Hydra Bomb Tissue Masker Gemengde Huid
"Ook een normale tot gemengde huid heeft baat bij een stevige hydratatieboost! Het Hydra Bomb Ultra Hydraterend & Regulerend Masker bevat naast het vochtinbrengende hyaluronzuur en antioxiderende granaatappelextract ook groene thee-extract, bekend om zijn matterende eigenschappen. Dit sheet mask maakt fijne lijntjes minder zichtbaar, doet je teint stralen maar zuivert ook meteen je poriën en houd je huid, in het bijzonder de T-zone, langer mat. Na 15 minuutjes me-time geniet je van een vollere huid met een stralende glow, zonder glimmen."

Dit masker is op basis van groene thee en is perfect voor de normale tot gecombineerde huid. Het verfrist de huid en matteert ze intussen ook met tijdens het aanbrengen een fris gevoel.


De Garnier SkinActive Hydra Bomb tissu
"Verminder de fijne lijntjes met het Garnier Skin Active Granaatappel Hydra Bomb Masker. Het tissue masker is een vochtboost en oppepper voor je huid, dankzij hyaluronzuur en granaatappel."

Dit masker met granaatappel geeft de huid een vochtboost door het hyaluronzuur, granaatappelextract en extra serum. Die ingrediënten zorgen ervoor dat de huid gehydrateerd wordt, lijntjes verminderen en een stralende teint. Het is nodig om de blauwe beschermlaag eerst te verwijderen voor het aanbrengen. Tijdens voelt het masker verkoelend aan krijgt het 15 minuten de tijd om haar werk doen. Achteraf blijft er wat vocht achter en dit kan nog even rusten op de huid, in de huid gemasseerd worden of kan je verwijderden met een doekje. Nadien blijft vooral het frisse gevoel achter.Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Masker Droge Huid

"Garnier Skin Active Hydra Bomb Tissue Masker met kamille-extract / hydraterend gezichtsmasker voor een rustige huid zonder roodheid."

Dit masker is bedoeld voor de zeer droge huid en heeft dezelfde aanbrengmethode als de voorgaande. Het gaat om een masker dat doordrenkt is met product en meteen kan aangebracht worden op het gezicht. Na een 15-tal minuutjes te laten zitten op de huid blijkt het ook hier weer een verfrissend en kalmerend effect te hebben.


Garnier Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask
“Het Garnier Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask is geïmpregneerd met houtskool. Dit staat bekend om zijn uitstekende absorberende eigenschappen. De formule zuivert en verfijnt poriën, verfijnt je huidstructuur en hydrateert je huid."

Dit masker is eerder geschikt voor de gevoelige huid gezien het geen parabenen bevat. Het is verrijkt met zwarte algen extract, LHA en hyaluronzuur. Dit masker is iets dikker en heeft als grootste verschil dat het pikzwart is. Tijdens het aanbrengen is er een fris gevoel en wordt de huid gezuiverd. Ik probeerde al andere soortgelijke maskers uit die meestal een werking hadden op het zuiveren van de poriën en dat is bij dit masker niet anders. Na een vijftien tal minuten nam ik het masker eraf en voelde de huid strakker (zelfs een beetje trekkerig) aan. 


Garnier
Hydra Bomb Anti-Rimpel Oogmasker - € 2,79-
Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker - € 2,79-
Garnier Skin Hyaluron Shot Fresh-Mix Tissue Masker - € 3.99-
Fresh-Mix Vitamine C Shot - € 4,19-
Active Hydra Bomb Tissue Masker Gemengde Huid - € 2,99-
De Garnier SkinActive Hydra Bomb tissu - € 2,99-
Garnier Skin Hyaluron Shot Fresh-Mix Tissue Masker - € 3.99-
Garnier Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask - € 2,99-

Welk maskertje trekt jou het meeste aan?