Eigenlijk hebben we nooit een nazomer gehad dit jaar en mochten we van zweetstofjes meteen overschakelen naar een dikke wintertrui. Tijd om oude oversized sweaters uit de kast te halen, maar... ik merkte dat ik eigenlijk tekort kwam in die categorie. Ik ging even langs bij C&A voor een nieuw exemplaar.


Ik ging langs voor een nieuwe trui, maar het is een feit dat wanneer je niets zoekt, je altijd met iets naar buiten stapt. Ik paste veel truien, maar deze witte sprak mij het meeste aan gezien heel wat broeken die ik heb goed bij deze trui passen. Toen ik binnekwam zag ik al meteen kerstige handtasjes liggen. Mijn zwarte Liu-Jo tas begint te verslijten, dus twijfelde ik niet en graaide ik er eentje mee. Schoenen zijn comfortabele zwarte sneakers van Bristol en de broek van Lola Liza kocht ik vorig jaar bij Lola Liza.


1. Trui C&A - 2. Schoenen Bristol - 3. Handtas C&A - 4. Broek Lola Liza

Duffel jullie maar goed in! Hebben jullie nieuwe truien gekocht dit jaar?