En toen was het het laatste restje van 2019 aangebroken. Eentje waar niet zo veel op het programma stond, maar toch boordevol surprises zat. Zo gingen we naar de warmste week, verrasten we familie met een gender reveal en gingen we naar Disneyland!

Tijd om de kerstboom een plaatsje te geven in huis. Ik liet mij eens gaan bij Action voor nieuwe kerstballen (ze waren absoluut niet duur) en slingers bij HEMA (actie 1+1).

"Mooi tafereel", denkt Guustje. Zijn ogen twinkelen er van.

Je begint het al goed te zien; mijn bolle buikje. Op deze foto ben ik +-19 weken ver.

Ook de zoektocht naar babymeubels is begonnen. We proberen wel zoveel mogelijk tweedehands te kopen, maar ik doe alvast wat inspiratie op in winkels. 

Vriendjelief nam een dagje vrij om uit te blazen wegens familiale omstandigheden. Ik weid hier niet verder over uit, maar ik was blij om een lachje op zijn gezicht te zien. Wat een hamburger toch allemaal teweeg kan brengen, hé.

Namiddagje kerstmarkt Brugge en Nora kwam gezellig mee. Het was er erg druk, maar het was echt een goede oefening voor haar om kennis te maken met een grote massa volk. Ze deed het echt voorbeeldig. We aten heel wat lekkers met o.a. appelbeignets.


Ten voordele van de warmste week hield het werk van mijn vriend een opendeurdag voor vrienden en familie. Alle opbrengsten gaan naar een goed doel, dus ging ik ook een klein handje helpen. Ik volgde ook een rondleiding mee toen onze familie aan de beurt was.

Surprise! Tijdens de toer mochten ze ook eens in een cardex kijken. Deze plotse verrassing had niemand zien in aankomen..., in mei verwachten we een dochtertje...!We brachten de opbrengst naar de warmste week en mochten met de actie het grote podium op. Vriendjelief mocht het woord doen, dus ik was apetrots op hem. Er werd namelijk €7000+ ingezameld voor het brandwondencentrum.

Ik had niet verwacht dat er nog iets bijzonders zou zijn tijdens de laatste week van 2019, maar daar zat ik blijkbaar helemaal mis. Ik kreeg plots te horen dat we de dag nadien drie dagen op verrassingsreis zouden gaan naar bestemming: "ergens". Het bleek een driedaagse naar Disneyland Parijs (+studio's) te zijn. Ik kan niet echt beschrijven hoe blij ik was om mijn verjaardag op zo'n bijzondere manier te vieren. Magisch!

De eerste dag gingen we naar de studio's en 's avonds gingen we eten bij de Buffalo Bill show. Een show met paarden, Disney figuren en lekker eten.

We konden veel shows meepikken waaronder de kerstparade.

Kerstavond werd gevierd in het hotel met de nodige kerstfiguren.

Fijne feestdagen allemaal!