Een jaar vol met nieuwigheden die we maar al te graag op ons laten afkomen. Ook Disney heeft weer heel wat films in petto voor 2020 die elk familielid wel leuk vindt. In dit artikel lezen jullie over vijf toppertjes die jullie dit jaar zeker nog mogen verwachten.


The Call of the Wild
21-02-2020
Dit verhaal werd gebaseerd op een roman van Jack London. Een hond wordt gestolen en eindigt in Alaska waar niemand minder dan Harrison Ford hem verschillende windstreken (van het leven) laat verkennen. Daarbij struikelen ze van het ene avontuur in het andere.

Onward
6-03-2020
Pixar maakte al heel wat filmparels en ook "Onward" belooft zo eentje te worden. Twee tiener elfjes gaan zoektocht naar het laatste stukje magie in  hun fantasie wereld.

Mulan 
25-03-20
Een film die jullie vast al kennen en in 1998 als tekenfilm het levenslicht zag. De verhaallin blijft dezelfde, maar werd verfilmd in live action: Wanneer de keizer van China een decreet uitvaardigt waar één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger besluit Mulan (de oudste dochter) zijn plaats in te nemen. Ze vermomt zichzelf als man en schrijft zicht in bij het leger waar ze volop getest wordt om een grootse krijger te worden. Dat vraagt moed, maar Mulan doet er alles aan om eer te brengen aan haar familie.

Black Widow
1-05-20
Eindelijk is de zwarte weduwe terug met een eigen film. Heel veel over de inhoud is nog niet bekend, dus we houden de spanning nog even in.

SOUL
24-06-2020
Nog eentje van Pixar die traantjes zullen doen vloeien zoals "Up" en "Inside Out" dat deden. Een muzikant uit New York bevindt zich plots in een andere dimensie nadat hij in een gat valt. Wat er dan gebeurt is eerder mysterieus en verder is er nog maar weinig bekend over de inhoud van de film. Toch kunnen we al raden dat er een doos zakdoekjes naast ons zal staan als we de film gaan bekijken.

Naar welke film kijken jullie uit?