Als kind vond ik het altijd geweldig om door fotoboeken te bladeren waar ik mijzelf in de baby- en peutertijd zag. Om ons kleine meisje hetzelfde te geven, besloot ik al vroeg aan de slag te gaan en zelf een fotoboek te maken met allerlei spulletjes van HEMA.


Nog voordat we wisten dat het een meisje zou zijn was ik al even bij HEMA gaan kijken naar gepaste fotoboeken. Toen vertelde ik dat als het een meisje zou zijn, ik dit boek met bloemen zou kopen, dus... zijn we intussen al een tijdje verder en werd het boek met een aantal herinneringen gevuld. Doorheen het jaar neem ik standaard al heel veel kiekjes, dus liet ik ze regelmatig afdrukken bij de fotoservice van de winkel. In het boek staat momenteel de baby reveal, gender revael en babybuikgroei (met echo's) en de volgende stap zijn enkele foto's van de babykamer om daarna hopelijk de eerste echte babyfoto's te mogen plakken. Spannend!

Het plakken van de foto's zelf deed ik met speciale foto tape (werkt lekker makkelijk); versieren deed ik met korte tekstjes en washi tape. Vooraf legde ik alles mooi om daarna alles goed vast te kleven - Gezien er nog vaak kinderhandjes doorheen zullen gaan.


Bij de gynaecoloog krijgen we na elk bezoek heel wat foto's mee naar huis. Heel leuk, maar gezien  het boek op die manier snel overvol is, zocht ik naar een betere oplossing. In de cadeautjes afdeling vond ik schattige zakjes, dus plakte ik zo'n zakje erin om zo de echo's netjes te bewaren. 

Fotoalbum - € 14-
Fotosplitjes zelfklevend - € 2,50-
Washi tape 3 stuks - € 3-
Cadeautasjes - € 1,50-