Het plakweer van deze week zorgt voor heel wat zweet, maar gelukkig hoeft dat helemaal geen probleem te zijn en kunnen we met elk kledingstuk wel de deur uit. Zo ook bijvoorbeeld met een zwarte of witte kleur, waar Nivea een bijzondere deodorant voor creëerde die geen strepen (zwart) achterlaat of gele vlekken (wit) tegengaat.Deo's bestaan in alle soorten en maten; ik deel vandaag een spray en een roller variant. Once you go black, you never go back en ook tijdens de zomermaanden is het hip om zwarte kleding te dragen. De kleur is van alle tijden en voor alle leeftijden, maar soms worden we er niet warm van gezien er dan deostrepen achterblijven. Hetzelfde geldt voor wit, wat de zon weerkaatst waardoor je een stukje frisser aanvoelt, maar dan komt het probleem van de gele zweetvlekken op de proppen.

Deze twee spray's zien er dan wel op het eerste zicht hetzelfde uit, toch hebben ze een eigen bijzondere functie. Zo zorgen ze allebei voor bescherming tegen witte strepen op zwarte kleding,  verminderen ze gele vlekken op witte en bevatten ze beide geen Ethylalcohol. De Black & white invisible fresh spray zorgt voor de nodige bescherming en zorgt achteraf voor een fris gevoel. De Black & white invisible original spray dient dan weer voor anti-transpirant bescherming en verzorgt intussen de huid.Ook bij de rollers zie ik hetzelfde terugkomen: bescherming tegen witte strepen, vermindert gele vlekken en geen Ethylalcohol. Toch zijn er een aantal verschillen zoals bij de Invisible original roll-on: ideaal voor zacht om te springen met gevoelige huidjes. De Invisible silky smooth roll on zorgt dan weer voor 48u anti-transpirant bescherming en verzorging.


Alweer fijne producten van het merk en iets wat ik dagelijks met veel plezier in de badkamer gebruik (ook niet per se als ik zwart of wit draag). De rollers konden mij iets minder bekoren, maar dat komt omdat ik zelf grotere fan ben van een spray gezien ik dat netter vind. Mijn mama was zelf heel blij om de rollers te krijgen, dus zo zie je maar dat ieder zijn eigen voorkeur heeft.

Black & white invisible fresh spray
Black & white invisible original spray
Black & white invisible silky smooth roll on
Black & white invisible original roll-on