Om één of andere reden worden mijn outfit artikels altijd heel goed bekeken, dus leek het mij leuk om er nog eentje te plaatsen. Een groene deze keer, want blijkbaar grijp ik extreem veel naar deze vrolijke kleur als ik ga winkelen voor nieuwe kledij.Koffie erbij en shooten maar! Nora kwam er even bij zitten wat volgende foto's opleverde. Ze blijft meestal wel flink zitten, maar de aanwezigheid van Guustje (de poes) zorgde ervoor dat haar interesse snel afdwaalde. Nu... de outfit. De korte broek is er eentje die ik de hele quarantaine periode lang wilde, maar niet durfde te kopen omdat ik niet zeker was of hij mij wel zou passen. Nu de winkels weer een tijdje open zijn, ging ik tijdens een me-time momentje snel naar de H&M en kocht ik hem na een pasbeurt. Ik heb heel wat liggen in de kast die bij het broekje past, maar toch wilde ik eens een nieuwe combo maken. Bij C&A zijn er basic T-shirts voor een prikje en door een bijzondere actie was het 2 kopen + 1 gratis. Score! Schoenen kocht ik een tijdje terug bij -geloof het of niet- Lidl.


1. Short met striklint H&M - 2. Basic t-shirt biokatoen C&A - 3. Esmara espadrilles voor dames Lidl