Tangle Teezer is iets wat ik al jaren gebruik en door even in het Laupropos archief te scrollen, merkte ik op dat het ongeveer al 5 jaar lang een grote liefde is. Toch ben ik stiekem heel blij om weer een nieuw exemplaar in huis te hebben. Ken je Tangle Teezer niet? Kijk dan snel verder, want ze zijn vanaf nu heel makkelijk aan te schaffen bij Ici Paris XL.Over Tangle Teezer - De Tangle Teezer kan zowel voor dames, heren als kinderen gebruikt worden voor het ontwarren van haren. De tandjes zijn zo zacht dat ze snel en efficiënt werken zonder de haren stuk te trekken of pijnlijk ontwarren. De vorm van de kam is ergonomisch waardoor het zowel voor links- als rechtshandigen ideaal is en ook voor pruiken, haarstukjes, extensions... kan je het gebruiken.


Goede haarverzorging bestaat niet enkel uit shampoo, conditioner, maskers, enzovoort. Ook een borstel is heel belangrijk, dus is het nodig om goed na te denken welke borstel je zal aanschaffen. De Tangle Teezer wordt heel vaak gebruikt door kappers omdat het net zo zacht is voor het haar en geen extra beschadiging aanbrengt dan nodig. Naast de werking van de kam is hij ook nog eens erg mooi - geef toe. Tangle Teezer is te vinden in allerlei motiefjes en kleurtjes, maar deze met eenhoorn gehalte leek mij extra interessant om de haren te ontwarren. 

Ik merkte ook dat de Tangle Teezer tijdens gebruik het haar een lichte styling geeft door de verschillende tandjes die het bevat. Het dekseltje gebruikte ik enkel als ik hem besloot mee te nemen in de handtas, maar gezien hij best groot is (15x7), heb ik dat weinig gedaan. Een leuk extraatje, dus.


De Tangle Teezer heb ik al een vijftal jaar met liefde in mijn bezit en eigenlijk was mijn eerste exemplaar nog lang niet aan vervanging toe. De kam is dus zeer kwalitatief, maar ik zwichtte alsnog voor dit glanzende exemplaar. Wordt dagelijks met heel veel plezier gebruikt zowel droog als na het douchen.

Tangle Teezer compact Styler Pearlescent matte - € 15,90-