De zomer is net voorbij, maar gezien ik nog een heleboel leuke producten heb ontvangen om uit te proberen, wilde ik dat alsnog doen. Tussen het werken, baby verzorgen, eten, was/plas... je kent de duizend excuses wel waarom deze nog niet eerder online is gekomen. Soit... hier issie dan!


Een groot deel van de producten uit deze Kruidvat limited edition summer collectie zijn nog online te vinden of te verkrijgen in de winkel. Daarom leek het mij nog gangbaar om deze alsnog online te plaatsen. Kruidvat steekt met deze limited edition enkele favoriete producten in een tropisch jasje voor zowel verzorging- als beautyproducten.

Coconut & shea butter body butter
Stiekem eentje die ik al ken van heel lang terug. Deze body butter behoorde toen al tot mijn grote favorieten onder de budget toppers. Een botertje dat snel intrekt en meteen naar tropische sferen brengt door het kokosgeurtje. Na het aanbrengen krijg je een zachte, soepele huid en werd dermatologisch getest.


Solait Aloë vera aftersun lotion
Dit product verkoelt en kalmeert de huid na een dagje 'zonnen'. Hierdoor wordt de vochtbalans in de huid hersteld en wordt het terug soepel/zacht waardoor het trekkerige gevoel door de zon verdwijnt. Pas op voor de ogen bij het het insmeren met dit product!

Moroccan Argan haarolie
Argan olie is al jaren gekend als voedend bestanddeel. Het verzacht het haar waardoor het soepel, pluisvrij en glanzend wordt. Zelf kwam ik met een heel klein beetje al een eind ver, want als ik teveel gebruikte, durfde het vettig te ogen. Door één keer te pompen (meerdere keren kan) en het te verdelen met de handen kan het zowel op droog als nat haar gebruikt worden; voor of na het stylen.


Hydrating gezichtsmasker
Dit maskertje laat de huid ontspannen aanvoelen en trekt meteen in om een hydratatieboost te geven.

Mild shampoo en crèmevoeding
Personen met beschadigd haar kunnen baat hebben bij de milde shampoo van het merk. Het is verrijkt met jojobaextract waardoor het eenvoudig in model te brengen is. Een aanvullende crèmespoeling wat het haar zachter maakt, kan hierna gebruikt worden. Deze spoeling heeft pro-vitamine B5 en ei-extract dat zorgt voor een levendige glans. Extra leuk weetje is dat de flessen gemaakt zijn van gerecycled plastic.


Wat kan ik zeggen? Deze producten zijn portemonnee vriendelijk en zijn fijn in gebruik. Enne... wacht er niet zolang mee als ik om ze eens te ontdekken in de winkel... #oeps

Coconut & Shea Butter Body Butter 200ml - € 2,99
Solait aloë vera aftersun lotion (200 ml) - € 4,99-
Hydrating gezichtsmasker(16 ml) - € 0,99-
Mild shampoo - € 1,49-
Mild crèmevoeding - € 1,99-
Moroccan argan haarolie (150 ml) - € 2,49-