Hoe plezant is het om via de post een doos vol leuke goodies op de deurmat geploft te krijgen? Wel... Boxzie bevat leuke, unieke items voor speciale gelegenheden; de komst van een kleintje, bijvoorbeeld; dus benieuwd naar wat er in de doos van Anne-Marie zat?


Over Boxzie - Boxzie is een ready-to-send artikel dat leuke, unieke items voor speciale gelegenheden bevat. De speciale gelegenheden zijn ruim: baby & kids, food & drinks, wellness & beauty, for him, for her, entertaining... dus voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Leuk voor als je iemand een cadeautje wilt sturen of jezelf iets cadeau wilt doen.

Door het heersende virus is het niet evident meer om iemand te bezoeken en een presentje af te geven. Gelukkig zijn er nu andere manieren om iemand te laten weten dat die nog nauw aan het hart liggen. Dat kan door een telefoontje, lief kaartje en zelfs een box gevuld met leuke dingen op te sturen. Maar wat steek je in zo'n surprise box? Boxzie zorgt ervoor dat het laatste puntje helemaal geen zorg hoeft te zijn en vult de doos voor jou om cadeau te doen (aan iemand anders of aan jezelf). 


Ik scrolde vooral door de baby & kids afdeling gezien deze mij het meeste aantrok. Bekende (en kwalitatieve) merken zoals Naïf, Nijntje, Little Dutch... kwamen terug waardoor elke box wel iets lieflijk had. Moeilijk kiezen zo... Na de bestelling duurde het niet lang voor hij werd geleverd - ik denk dat het een drietal werkdagen duurde. Het werd geleverd in een kartonnen doos waarin nog een stevige doos zat met de artikelen. Je mag er dus zeker van zijn dat alles goed verzorgd het eindstation haalt. Natuurlijk wist ik nog niet wat erin zat, dus zat ik te popelen om het eens te openen. En...


En... werd verwelkomd door een roze Octopus knuffel, badschuim en een lieflijk ogende hartjesslinger. Alles wordt goed op zijn plaats gehouden door ecovriendelijke (en zoetig roze) vulling. 

Octopus knuffel van Little Dutch - 22cm groot
Badschuim van het Nederlandse Naïf - Zonder schadelijke stoffen, enkel met natuurlijke en verzorgende ingrediënten (100% vegan)
Handgemaakte "heart" slinger - gemaakt door vrouwen uit Nepal. Het papier dat ze gebruiken komt van de lokta-plant uit de Himalaya en wordt met de hand geschept. Door het maken van dit product hebben de vrouwen een eigen inkomen en dus onafhankelijkheid. In samenwerking met Plan International wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen.


Naast de boxen op de site is het ook mogelijk om een unieke box te laten maken (in grotere aantallen). Een leuk iets voor bruiloften, eindejaarsgeschenken voor werknemers, enzovoort. Wij zijn alvast heel blij met de goodies die we gekregen hebben. Het handige badschuim deed al dienst in een badje en de octopus staat op haar bedje, gezien haar bedlinnen ook van little dutch in zee thema is, wat er perfect bij past. Heel leuk om deze box samen met ons dochtertje open te maken en de mega schattige inhoud te ontdekken. 

Pink Octopus - € 49,95-