En het werd herfst... Intussen is de kleine 5 maanden oud geworden en eet ze al vlot patatjes en fruitpap. We blikken even terug naar de voorbije maanden.

Het einde van de zomervakantie werd ingezet met een event. The Body shop opende een gloednieuwe winkel in Gent, dus neusde ik daar graag even rond (met mondmasker uiteraard). Het werd een gezellige mama-papa avond.

't Is volop school. We begonnen met het thema 'terug naar school' en 'het kleurenmonster'. Het kleurenmonster legt vooral uit aan kinderen welke gevoelens er zijn, ze kunnen hebben, maakt ze bespreekbaar... Dat is ook nodig met wat er afgelopen tijd allemaal in hun leven heeft afgespeeld. Intussen zijn ze het klasleven weer helemaal gewend.

Als geboorte cadeau kreeg ik een spa momentje (zwemmen en massage) voor onze dochter. Ze toonde veel interesse in alles wat in het bad lag en zwom vrolijk rond. Ook de douchekop was heeeeel interessant.

Ik had nog een bon liggen die ik bij de geboorte van Anne-Marie kreeg van MOMO interior for kids in Kortrijk. Eindelijk had ik tijd om er langs te gaan, maar wat was het moeilijk om iets te kiezen. Ik vond alles wel leuk... Hopelijk kiest Anne-Marie later een muisje om mee te spelen (zie voorgaande foto), want hoe schattig zijn die?!?

De beste appelmoes maak je met zelf geplukte appels. Mijn schoonzus en babydaddy kropen met liefde in de boom (iets wat ze al sinds ze klein waren doen, dus voor hen (waarschijnlijk) een nostalgische gebeurtenis).

Weer een mijlpaal (stop de tijd, please) en we gaan van een flesje over naar vaste voeding. De eerste hap was een succes en intussen eet ze erg vlot. Een flinke madam! Om mee te kunnen met ons kleine meisje maak ik vooraf heel wat groentenpap klaar en vries ik deze in om zo vers mogelijk te voeden.

Smile Safari in eigen stad. Dat moest ik toch wel eens bezoeken. Ik merkte wel dat dit gericht is voor een jonger publiek, maar stiekem kon de kleuteronderwijzeres in mij zich er ook uitleven.

Het gezinnetje waar ik zo trots op ben. De kleine kwam net uit haar bed (dus heeft nog haar slaapzak aan), maar dat maakt deze foto extra spontaan.

Hoe was jullie start van het schooljaar?