De eerste drie dagen waar het plots mega mooi weer was, gevolgd door sneeuw, maakte ik er werk van om een lentejurkje in huis te halen dat al heel lang op mijn verlanglijstje stond.


Het toffe aan een jurkje is dat je meteen helemaal gekleed bent waardoor het grootste werk zit in het toevoegen van accessoires. Gezien het jurkje al een heel aanwezige bloemenprint heeft, wilde ik niet teveel accessoires gebruiken. Enkel het handtasje, eentje van Michael Kors die ik drie jaar terug kocht met een stukje vakantiegeld, heeft ook een aanwezige slangenprint, wit en gouden details. Misschien opvallend in combinatie met het jurkje, maar toch een toffe aanvulling op elkaar. Schoentjes zijn eenvoudige witte sneakers en de gekozen riem hield ik vrij basic in een donkerbruine kleur.


Outfit details
H&M jurk van chiffon
H&M tailleriem donkerbruin
Handtas Michael Kors limited edition
Witte sneakers Puma