Met het lichte lenteweer in 't verschiet, mag onze make-up er ook een stukje lichter uitzien. Deze lip oliën van Labello zijn ideaal om dat lichte (en intussen hydraterende) gevoel te verkrijgen en zijn meteen in de trend van 't moment met de lipgloss liefde die nu heerst.


Deze nieuwe lip oliën van Labello zijn gemaakt met een vegan formule met bio jojoba olie. Deze formule zorgt voor directe hydratatie, een glanzende finish en een fijn gevoel (niet kleverig). Het aanbrengen is en voelt zoals je bij een lipgloss zou hebben en het product laat een licht zoete bessen geur los. De lippen zien er voller uit en krijgen een natte look over zich.

Clear glow lip olie
Deze olie is de lichtste van de twee, maar laat alsnog een kleurtje achter op de lippen. Een doorschijnende (sheer) finish waar een lichte kleur roze doorschijnt. Het voelt aan zoals een lipgloss doet en blijft ook op deze manier zitten, dus is het nodig om regelmatig opnieuw aan te brengen. Door opnieuw aan te brengen zorg je er intussen voor dat de kleurintensiteit feller wordt. Je voelt het wel degelijk zitten op de lippen, maar het zorgt wel voor een gehydrateerd gevoel.


Dress nude lip olie
Een meer donkere kleur met een peachy ondertoon dat best aanwezig is op de lippen. De lippen schijnen er nog steeds door, waardoor weer dezelfde uitstraling als die van een gloss verschijnt. Naast het gebruik als gloss, kan je deze ook licht met de vingers aanbrengen op de appeltjes van de wangen om een natuurlijke blos te verkrijgen.

Tip - Scrub af en toe eens de lippen. Hierdoor worden ze zacht en gezond waardoor de olie er nog beter uitziet na het aanbrengen ervan.

Tip - Door de Labello Crayons eronder aan te brengen, speel je met verschillende finishes.


Een fijne manier om een subtiele doorschijnende kleur op de lippen te krijgen, zonder dat je meteen zware make-up op het gezicht krijgt. Intussen worden de lippen gevoed door de jojoba olie en krijgen ze een hydraterende boost.

Labello caring lip oil clear glow - € 6,99-
Labello caring lipi oil Dress Nude - € 6,99-