Last van zware voeten bij het thuiskomen van het werk? Deze verfrissende producten van Kneipp zorgen ervoor dat de voeten lekker in de watjes gelegd worden en er terug fris uit komen.


Munt en eucalyptus hebben een verfrissende werking op het lichaam en de geest. Doorheen het hele jaar geeft de geur het lichaam het opkikkertje dat het nodig heeft. Leuk weetje is dat de verpakking van deze producten gemaakt zijn van 99% gerecycled materialen en ook de inhoud vegan proof is. De pot kan je makkelijk opnieuw gebruiken door iets in te stoppen, maar er kunnen ook veel knutselprojecten rond gebeuren.

Tip - Verkouden? Dan zorgt deze lijn/geur van Kneipp ervoor dat je weer een stukje opgeladen bent.

Badzout Voor Verkoelende Voeten Aloe Vera Watermunt Fles 600g
Na de werkdag kan het heerlijk zijn om de voeten even te verfrissen met een voetbad. De combinatie van Aloe Vera en watermunt heeft een verkoelend effect, maar reinigt ook mild, vitaliseert en neutraliseert zodat onaangename voeten geurtjes verdwijnen. Het product bevat zuivere zoutkristallen met etherische oliën, extract van aloë vera en watermunt. 


Hydro Voetcrème met aloë vera, watermunt en natuurlijk verkoelende menthol
Dit product trekt snel in en verfrist onmiddellijk vermoeide voeten en benen. In combinatie met het voorgaande badzout een echte topper gezien de producten elkaar mooi aanvullen. Je laat de voeten eerst rusten (en maakt ze schoon) om daarna af te werken met een verkwikkende crème. Erna voelen de voeten glad en fris aan.


Kneipp Foot Care Cooling Foot Bath Aloë Vera - € 9,99-
Kneipp Hydro Voetcreme Foot Care (75ml) - € 8,49-