Gezien ik begon als beautyblogger kan ik nog steeds een mooi make-upje waarderen. Doorheen de jaren mocht ik kennismaken met heel wat mooie merken en producten, maar toch blijf je na enige tijd steeds vaker grijpen naar vaste favorieten. Zo heb ik mijn dagelijkse make-up tasje met mascara en concealer, maar heb ik ook favorieten als het net iets meer mag zijn.


Ogen - Normaal heb ik genoeg met wat mascara, maar als het net iets meer mag zijn, gebruik ik graag wat oogschaduw. Ik grijp heel vaak naar naturelle kleuren met een hint van oranje erin. Als eyeliner besproei ik een kwast met een setting spray en ga ik in de donkerste kleur om daarna een lijntje te trekken over de wimperrand. Deze NAKED petitie heat Urban Decay blijft een grote favoriet als ik een make-upje aanbreng.

Lippen - Bruintinten op de lippen geven meteen een 80ies vibe, maar I LOVE IT. Deze twee neem ik vaakst uit mijn kast als ik een lipkleurtje opdoe. Een makkelijk lip potlood in een matte bruine kleur van het merk le papier. De tweede is een lip fluid van l'oreal die ook heel makkelijk aanbrengt en lekker lang blijft zitten van de l'oreal rouge signature lijn.

Blush - Vooral de naturelle blushkleuren met een hintje oranje erin kunnen mij bekoren. Ik wissel vaak af, maar momenteel hou ik enorm van deze budgetvriendelijke exemplaren van KIKO. Deze breng ik licht aan op de appeltjes van de wangen.

Foundation - Fond de teint zorgt ervoor dat het gezicht er egaler/gezonder uitziet en laat oneffenheden/kleurverschil verdwijnen (of toch zo goed als). Deze foundation van M.A.C. is er eentje waar ik iets meer geld voor uitgaf, maar mij al heel wat plezier heeft gegeven. Hij is sheer (doorschijnend) en laat nog mijn naturelle huid zien zodat het er natuurlijk uitziet en toch heel wat van mijn verkleuring (vooral onder mijn ogen) laat verdwijnen. Ook voelt hij zeer licht aan en past hij goed bij mijn lichte huidtype gezien een verkoopster mij hielp bij het kiezen van een gepast kleurtje (met roze ondertoon).

Highlighter - Ik gebruik het niet heel veel meer, maar als ik het gebruik, gebruik ik dit Moonchild palette van Anastasia Beverly Hills. Zelf met een beetje product ga je meteen intens glimmen.

Setting spray - Een must bij het aanbrengen van make-up (zowel voor- als achteraf). Het laat make-up langer zitten, zorgt voor een goede basis en zorgt voor een egale finish. Het voelt ook lekker fris aan wanneer je het aanbrengt. Het favoriete setting spray merk voor mij is Urban Decay. Ik heb intussen al heel wat setting spray liggen en kan eigenlijk niet kiezen welke ik de beste vind van het merk... 


Welke producten gebruiken jullie nog na jaren?