Af en toe een kleine verandering in het interieur kan een hele kamer doen herleven. Zo hebben we al een tijdje een open kast in de gang bij de voordeur die ik af en toe eens aanpas. Vooral de twee Desenio posters zijn de grote eyecatchers deze keer, dus lees zeker of scroll door tot het einde om een interessante Desenio kortingscode te vinden.


Less is more, maar er staat toch best veel op het kastje. Ik probeerde toch zoveel mogelijk natuurlijke elementen en kleuren toe te voegen om alles tot één geheel te maken. Zo had ik een heleboel decoratie al liggen die doorheen het hele huis past en die ik af en toe eens een andere plaats geef. Zo zijn de potten ideaal om mondmaskers in te bewaren, losse muntjes voor een kar voor inkopen en kleine prullen. De plantjes zorgen dan weer voor wat meer leven en groen. Het onderste plantje kreeg ik als stekje en het groeide intussen al aardig. De hangplant op de tweede plank kocht ik volwassen en zorgt voor wat extra opvulling. Onderaan staan ook nog drie kaarsen met een verschillende hoogte. Het is niet de bedoeling om deze te laten branden (gevaarlijk in combinatie met de houten kast), maar het zorgt wel voor een romantische toets.


De grootste stukken op de kast zijn de nieuwe posters van Desenio, gecombineerd met kaders van eikenhout. De gedroogde varens en pampasgras posters bleken één van de meest verkochte exemplaren te zijn, dus besloot ik er ook voor te gaan. Ze zorgen voor een zachte toets in het interieur, terwijl ze toch meteen opvallen. Door te spelen met verschillende formaten blijft het geheel lekker interessant om naar te kijken.


Tijdens het vullen van de kast bleef onze dochter in de buurt. Prutsen aan voorwerpen, ze opendoen, de Desenio doos bekijken... stuk voor stuk plezante dingen waar ze zich graag mee bezig houdt. Nu... als jullie ook heel graag een plaats in het huis willen pimpen, dan mag ik een hele mooie kortingscode van Desenio aanbieden. Gebruik de code 'LAUPROPOS10' voor 10% korting bovenop de grote poster sale van desenio, uitgezonderd Handpicked en gepersonaliseerde items. Deze is geldig vanaf 25 juni 2021 tot en met 28 juni 2021. Happy shopping!

Posters - Desenio
Kaders - Desenio
Potten - Maison du monde
Mandjes vierkant - Maison du monde
Kastje - Supra Bazar
Kaarsen - IKEA