Af en toe eens een likje concealer voor ik naar het werk ga en meestal blijft het daarbij. Zo zocht ik al een tijdje naar een product dat makkelijk aanbrengt, de huid een egaler gloedje geeft en intussen ook verzorgend werkt. Ik kan alvast verklappen dat het met deze cellular filler cushion zeker is gelukt!


Voor wie 's ochtends weinig tijd heeft, het gezicht een klein beetje wilt make-uppen en intussen verzorgen. Het kussentje is gedrenkt in getinte pigmenten met de bedoeling om de kleur zo dicht mogelijk bij de kleur van de eigen huid te laten komen. Aanbrengen gebeurt geleidelijk aan door dun te doseren voor een natuurlijk resultaat. Nivea belooft vloeibare verzorging die de huid voedt, rimpelvorming licht wegwerkt met een speciale combinatie van voedende oliën, creatine en hyaluronzuur. Gemakkelijk in gebruik in de badkamer, maar kan ook makkelijk ergens mee naartoe voor kleine touch-ups. 


Hoe te gebruiken
1. Druk de applicator pad op het kussentje
2. Brengt met stempelende bewegingen aan op het gezicht
3. Herhaal tot het gewenste resultaat

Tip - Je kan het product ook enkel aanbrengen op plaatsen die dat nodig hebben. Zo heeft het gezicht allerlei natuurlijke verkleuren zoals onder de ogen, donkere kringen en meer.


Dit product is ideaal om donkere kringen te camoufleren, maar ook rimpels en expressielijntjes te verminderen door het hyaluronzuur in de formule. Nivea ziet dit product als innovatief en ideaal om de huid niet te overbelasten met teveel make-up en verschillende crèmes. Het is heel vergelijkbaar met de werking van een BB Cream (verzorgend en dekkend), maar de dekking bij dit product is net iets sterker. Verder is er ook een zonbeschermingsfactor 15 gegeven.


Het product laat een subtiel kleurtje achter dat zeer natuurlijk oogt. Zeker iets wat ik zoek in een concealer, foundation of in dit geval: de cellular filler. Het dekt prima maar niet overdreven en geeft de natuurlijke kleur en uitstraling van de huid net dat 'het ziet er beter uit' gevoel. Door het product deppend aan te brengen, krijg je geen lelijke strepen en wordt het product lichtjes aangezet.


Een product dat fijn in gebruik is, de huid een egale uitstraling geeft en intussen ook nog verzorgend werkt. Een minpuntje aan dit product is dat het maar in enkele kleurtjes bestaat, terwijl er heel wat meer huidtypes zijn dan dat. Ik weet zeker dat heel wat meer personen dit product graag zouden gebruiken.

Nivea
Hyaluron cellular filler 3 in 1 care cushion - € 23,62-