Een tweetal jaar terug kregen we het idee om elke donderdagavond een gezellige cocktailavond in te plannen waarbij we elke week een nieuw recept uitproberen. Een gezellig proevertje, niet meer, maar door de komst van onze dochter is er niet meer van dat extraatje gekomen. Met Valentijn in aantocht besloten we het idee opnieuw een extra persoonlijke twist te geven dankzij Smartphoto.be.


Voor kerstcadeaus was het al wikken en wegen door het grote assortiment wat te kiezen en dat was voor Valentijn niet anders. Omdat we deze keer graag iets willen wat we allebei leuk vinden, keken we eens bij het nieuwe tabblad met gift boxes. Daar vind je personaliseerbare geschenkdozen met granola, bubbels, kaarsjes en (non alcoholische) gin. We besloten voor de laatste optie te gaan en zorgden voor een leuke quote op de glazen. De dag nadien werd de gin al geleverd (dus mocht je naar een last minute cadeau zoeken, dan is dit mogelijk een goede tip)! De mooie doos bevat: fles van 500 ml, 2 roestvrijstalen rietjes (die in de vaatwasser kunnen, hoera!) en twee gepersonaliseerde glazen (ook vaatwasser proof).


De smaak van de gin is bloemig met toetsen van kardemom, korianderzaad en zwarte peper. Verder zijn er ook toetsen van klaver, lavendel en jeneverbes. Een lekkere gin die heerlijk smaakte bij een spelletjesavond met twee (en een kaarsje erbij), maar ook perfect om voor te schotelen bij vrienden. Onze gekozen quotes zorgen zeker voor een smile op het gezicht, want deze zijn: "I love water, especially when it’s frozen and surrounded by gin" en "A true friend reaches for your hand… and puts a glass of gin it." Het wereldwijde web staat vol met leuke quotes, dus je vindt er vast eentje die past of je laat er gewoon een naam in graveren.


Een cadeautje waar iedereen wel blij van wordt en voor de personen die geen alcohol lusten, is er ook een clover mineral variant te vinden zonder alcohol. Iets om te drinken, een knabbeling zoals chocolade, de eerste foto van jullie samen... op Valentijn mag het wel eens extra speciaal zijn. Toch is ook gewoon zomaar een reden voor een cadeau (voor jezelf of) voor je partner. - Nu ben ik wel heel benieuwd... Wie heeft iets extra speciaals gepland op 14 februari?

Gin cadeaupakket - € 59,99-