Het bucketlist projectje waar ik enkele zeer haalbare doelen wilde noteren, leek mij gewoon te leuk om niet te delen met de wereld. 't Zijn namelijk de kleine dingen in het leven die doen verlangen. Niet enkel het verlangen, maar ook het inplannen, ervoor gaan... gaven mij een mooie positieve mentale boost.


4 oorbellen na elkaar
Iets wat ik al voor de pandemie wilde doen, maar ik steeds uitstelde. Gezien alle regels wegvielen, maakte ik een afspraak en liet ik meteen de 4 oorbellen schieten die ik al zo lang wilde. Momenteel zijn ze nog aan het helen, maar ik verlang nu al tot het moment dat ik ze mag vervangen door mooie exemplaren. Misschien dat ik er nog eentje of twee bij laat schieten...? Het idee borrelt.

Gaan zwemmen met dochterlief
Door een gesprekje tijdens de speeltijd in de leraarskamer werd het duidelijk dat ik met watergewenning moet starten met dochterlief. Zelf zit ik graag in bad of de douche, maar een echte waterrat ben ik nooit geweest. Onze dochter zit heel graag in water, dus maakte ik mij niet al te veel zorgen over hoe ze in het zwembad zou zijn. Ik boekte een afspraak (wat best duur was, want door corona mochten we max. 1 uurtje erin) en we gingen tijdens de krokusvakantie langs. Ze volgde mij zonder aarzelen het water in, ging meteen op de grootste glijbaan gezien daar andere kinderen aan het spelen waren en ging (per ongeluk) stevig kopje onder. Het uurtje vloog voorbij, dus zeker een succesje, maar nu moet ik mijzelf overhalen om nog eens te gaan; geen waterrat - remember?

Reis boeken
Co-ro-na, geboorte van de dochter, werken in de tuin... telkens weer hadden we een excuus om niet weg te gaan en de centjes te steken in broodnodige huisdingen. Dit jaar zeiden we: "foert" en boekten we een weekje in Honfleur Normandië, Frankrijk. Niet heel ver van ons thuis, ideaal met kindeke en ook onze eerste dochter (Nora de hond) mag mee.

Hangstoel aankopen
Hoe meer gezellige plekjes in of buiten huis, hoe beter, dus keek ik al een tijdje naar het assortiment hangstoelen. Helemaal achteraan in onze (te) grote tuin hebben we een stevige notenboom staan, dus dat lijkt ideaal om een hangelement aan vast te maken. Ik ging voor een grijs exemplaar en verlang tot het zonnetje weer stevig begint te schijnen.

Drie korte termijn bucketlist dingetjes voor de dichte toekomst
*Bezoek aan de plantentuin in Meise
*Een foto in een bloemenveld
*Bumba verjaardag organiseren voor onze dochter

Wat zijn jouw haalbare korte termijn bucket list projecten?