De nieuwe wellness-collectie van The Body Shop bestaat uit drie lijnen: sleep, boost en breathe. Ideaal om de dag te starten met een goede boost, tussendoor kalmte terug te vinden en afronden door helemaal zen terug in slaap te vallen in je eigen gekende bedje.


De hele woonkamer ruikt naar verschillende aromatische geuren vol rust, verkwikking en evenwicht tussen mind, body & soul terwijl ik dit artikel typ. Leuk weetje is dat de producten uit deze nieuwe lijn gecertificeerd zijn door de Vegan Society en dat er voor de verpakkingen zoveel mogelijk gekozen werd voor gerecyclede materialen.

Sleep
Relaxing hair & body wash - Eigenlijk is deze lijn ideaal om in de routine voor bedtijd in te burgeren. Zo is er eerst deze relaxing hair & body wash met een gelachtige structuur die zorgt voor een bloemige (denk aan lavendel) geur. Het bestaat uit 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong waaronder 100% natuurlijk biologisch afbreekbare essentiële lavendelolie uit Frankrijk. Ook vetiverolie uit Madagasker en biologische Community Fair trade olijfolie uit Italië vullen het rijtje aan.


Balmy body cream - Deze body crème is ideaal na het douchen, baden en brengt een druk hoofd weer tot rust. Het trekt makkelijk in de huid door de smeuïge structuur en kan extra aangebracht worden op droge stukjes zoals voeten, ellebogen en handen. Royaal insmeren en dan lekker onder de wol laten intrekken.

Calming pillow mist - Deze pillow mist kan je verstuiven over het hoofdkussen en beddengoed. Hierdoor kom je lekker tot rust voor het slapengaan.

Bedtime balm - Het makkelijker in slaap vallen en slaapkwaliteit verbeteren werk je af door deze bedtime balm. Extra droge plekjes kan je goed insmeren met deze vochtregulerende balm voor het slapengaan.


Boost
Shine on hair & body oil - Dit product maakt de huid en het haar lekker zacht en soepel. Masseer de olie in en laat de pittige citrusgeur energie geven. Ideaal om de dag mee te starten en je meteen opgeladen te voelen. De vegan olie bestaat uit 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong waaronder 100% natuurlijk biologisch afbreekbare essentiële mandarijn- en bergamotolie, biologisch community fair trade olijfolie uit Italië, Community fair trade-paranotenolie uit Peru, Communicty fair trade-sesamolie uit Nicarague en biologisch vergine community fair trade-kokosolie uit Samoa. Het is ook mogelijk om dit product na het douchen nog eens extra aan te brengen voor extra gloed.

Whipped Body cream - Een lichte en frisse bodycrème die ideaal is om de dag te starten. Ook deze trekt vlot in de huid voor een zachte, verzorgde huid.


Breathe
Calm balm - Deze lijn is vooral bedoeld om te ontstressen, kalmeren... Bij een lange meeting, overvolle trein, deadline... is het ideaal om deze producten naar boven te halen. Aanbrengen op de polsen, achter je oor, in de hals... en adem rustig in en uit. Een vegan balsem die bestaat uit 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, 100% natuurlijk biologisch afbreekbare essentiële eucalyptusolie uit de Chinese provincie Yunnan, 100% natuurlijk biologisch afbreekbare essentiële rozemarijnolie uit Spanje en biologische Community Fair trade-olijfolie uit Italië. Ideaal om dicht bij je te hebben en een makkelijk zakformaat dat makkelijk meegaat in de tas.


Essential oil blend - Deze olie breng je aan op je polsen, achter de oren, in de hals om de rust weer terug te vinden. Ook weer een zakformaat waardoor hij makkelijk is om mee te nemen.

Weightless body gel-cream - Een frisse bodycrème met een lichte structuur die de huid zachter en verzorgder doet aanvoelen. Gezien de geur nogal stevig is, kan je kiezen of je deze royaal of spaarzaam insmeert om dan even te laten intrekken.


Deze lijn bestaat uit heel wat meer producten dan ik hier voorstel, dus kijk zeker eens op de website van The Body Shop of ga langs bij een winkel voor meer info (en om er je neus aan te zetten). Het merk ziet zeker in dat schoonheid niet enkel vanbuiten, maar ook vanbinnen start. Kleine hulpmiddeltjes uit de natuur kunnen ervoor zorgen dat je innerlijke balans beter zit. Pure me-time voor ziel en lichaam.

Relaxing hair & body wash - € 12,00-
Balmy body cream - € 25,00-
Calming pillow mist - € 15,00-
Bedtime balm - € 8,00-
Shine on hair & body oil - € 25,00-
Whipped Body cream - € 18,00-
Calm balm - € 8,00-
Essential oil blend - € 18,00-
Weightless body gel-cream - € 25,00-