Goed begonnen is half gewonnen. De drukte heerst volop en zal de komende Sint- en kerstperiode zeker niet minder worden in deze volgeboekte agenda. Naast de dagen op ons werk boekten we ook heel wat gezellige vrijetijdsmomentjes in. Kijk maar...

.
.
.
Heel zelden doe ik nog events als ze niet te ver van mijn deur liggen. Zo ging ik weer langs bij de Parlez days om nieuwtjes te bekijken. Er komen weer toffe dingen aan in beautyland, maar vooral de eet dingetjes trokken de aandacht.

Hoe mooi kunnen de kinderen uit de school spelen met kosteloos natuurlijke materialen? Genietmomentje.

Eindelijk kwam het er van en kwam: vriendinnetje Laura langs. Cava en koeken, yes!

We genieten nog van de warme zonnestralen door een fijne wandeling te maken. Wat een mooi tafereeltje

Langsgaan bij de Kortrijkse trots Van Marcke om inspiratie op te doen voor het toilet in de gang en intussen ook informatie te vragen over het plaatsen van een nieuwe boiler. Wordt vervolgd...

Het thema herfst heerst volop in de klas, dus maakten we pompoensoep, werd de ontwikkeling speels bevorderd en sloten we af met een griezelfeestje (waarbij ik de knutselactiviteit op mij nam).

Wat moet je geven voor de verjaardag van een 29 jarige dreumes? Een bezoekje aan Mechelen natuurlijk... Ik boekte een nachtje bij brouwerij het Anker en bezochten zoals echte volwassenen het speelgoedmuseum. Best pijnlijk om te zien hoe onze geliefde stukken speelgoed uit onze kindertijd al in het middendeel van de tijdlijn stond, maar ah... dingen zoals "Kijk, mijn game boy color staat daar" maakten ons gelukkig. Achteraf speelden we -Hoe kon het ook anders- een potje dammen.

Heel veel bier hebben we niet gedronken, maar ik kon het toch niet laten om wat op hun afscheidsbord te tekenen: "Lekker wih, zukne Carolus!"

Bellewaerde park tijdens Halloweensferen bezoeken... Ook voor de allerkleinsten was er best veel te doen.

De Sint kwam aan in Kortrijk, dus gingen wij voor de eerste keer een kijkje nemen. De kindjes waren heel enthousiast om hem te zien en zijn nu al enthousiast over zijn komst in huis... We gingen nadien nog iets eten en gezellig langs bij een binnenspeeltuin met vrienden.

Als grote Nerdland fans gingen we langs bij de brouwerij van St. Bernardus om een (special) live podcast bij te wonen. Deze tickets liggen al vast vanaf de zomervakantie en wat ben ik blij dat ik ze toen al kocht, want alles was helemaal uitverkocht. We zaten op de voorste rij (want zo'n snobs zijn we wel) en genoten. Grappig, leerrijk en vol toffe mensen. Gezien de podcast in een brouwerij plaatsvond, kunnen jullie vast al raden waarover het onderwerp ging... en neen... deze keer niet 'de Romeinen'.

Hoe was jouw afgelopen periode?