Altijd gezellig om samen met kinderen te knutselen en al zeker als je het achteraf lekker kunt opsmikkelen. Zo heeft ZoetigLekkers.be heel wat lieve snoeppakketten die tijdens de kerstperiode extra feestelijk zijn.


Het DIY pakket bevat een handig stappenplan dat eenvoudig uitlegt hoe je het kransje kunt maken. Alles wordt netjes verpakt meegeleverd, dus is het niet nodig om vooraf iets in huis te halen. We haalden alles uit het schattige rendiertasje en begonnen met veel enthousiasme te knutselen.


Wat deden de kindjes het flink! Terwijl ik uitlegde hoe alles in elkaar moest, gingen zijn lustig aan de slag. Zelf de prikkertjes lukten al aardig goed en was voor hen -hoor de kleuterjuf opborrelen- een prachtige fijne motoriek oefening. Wat mij nog het meest verwonderde is dat niemand eraan dacht om tussendoor een snoepje op te eten... het in elkaar steken trok de volledige aandacht.

Tip - Oudere kids kunnen probleemloos alleen met het stappenplan aan de slag.


Een leuk resultaat, lekker en vooral een superleuke creatieve bezigheid. Deze krans snoepten we doorheen de dag gezellig op, maar is ook leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen of om op de desserttafel te zetten. Het assortiment van ZoetigLekkers.be bevat naast dit taartje nog heel wat meer thematisch snoep, een tof extraatje tijdens een verjaardag, vrijgezellen, bedankingen, traktaten of meer...

Meer info op ZoetigLekkers.be