Kleurrijk onderwaternieuws, want Lush lanceert in samenwerking met Nickelodeon en Paramount Consumer Products wereldwijd de limited edition SpongeBob SquarePants-collectie.


Over LUSH - LUSH is een campagne voerend cosmeticabedrijf  rond milieukwesties dat sinds 2001 te vinden is in Nederland. Het gebruikt geen conserveermiddelen of verpakkingen en noemt zichzelf krachtig, dapper, soms een beetje gek en vol moed.

Alle inwoners van de oceaan, niet alleen sponzen of zeesterren, hebben baat bij de verkoop van deze producten. Zo is Operation Sea Change een initiatief voor de bescherming van oceanen en wordt dit probleem met deze collectie extra onder de aandacht gebracht. In totaal zijn er zes nieuwe (grappige) producten voor in bad, douche of als lichaamsverzorging. Zelf ging ik met een SpongeBob en Surprised Patrick bath bomb naar huis die verpakt werden in limited edition zakjes.


Spongebob bath bomb - Deze geeft de geur van passievrucht af en laat (hoe kon het ander) een gele kleur in je badwater achter.
Surprised Patrick bath bomb - Een bruisende bom die een zoet vanille en kokos geurtje, lichte glitter en oranje gloed achterlaat bad.

Verder is er nog een Squidward bubble bar, SpongeBob zeepje, Home Sweet pineapple body balm en Krabby Bathy (bruisbal en zeepje in de vorm van een hamburger) te vinden. Een limited edition die, mocht je interesse hebben, niet meer terugkomt nadat het uitverkocht is. Snel zwemmen is de boodschap!

Meer info bij LUSH