Er zijn vele manieren om tot rust te komen, maar persoonlijk vind ik de ouderwetse manier nog het meest doeltreffend: een lekker warm lang bad nemen nadat de kleine in bed zit. Het liefst met een lekker geurtje erbij, dus gezien Yves Rocher nieuwe op de planken heeft het perfecte moment om ze uit te proberen.


Eindelijk liet de zon zich zien, dus namen we het ervan om een wandeling te maken in eigen streek. Een stukje Bellegem bos, weilanden, landbouwwegen... Het is wel degelijk mogelijk om de geur van die natuur (de geur van een weide vol wilde honingbloemen) in een potje te verzamelen, wat met de nieuwe range Weidebloem en Heidekruid gelukt is. 

Bad-en Douchegel - Met een gelachtige structuur, zonder sulfaat of kleurstoffen.
Bodymilk - Een melkachtige structuur en ideaal voor alle huidtypes.
Bodypeeling: Smeuïge formule met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en verrijkt met 100% plantaardige ex foliërende korrels. De korrels zorgen ervoor dat de dode, verzwakte huid wordt verwijderd.
Geparfumeerde spray voor lichaam en haar - Deze gaat sowieso mee naar mijn klasje als nieuwe makkelijk luchtje. Ook zalig om op te sprayen als verfrissing.
Handreiniger - Gel die de handen reinigt en ook (zoals hierboven) standaard in mijn klasje zal staan.
Vloeibare handzeep - Een subtiel schuimende handzeep die de handen niet uitdroogt.


Deze geur kan je ook delen met anderen gezien er mini- of essential setjes verkrijgbaar zijn; ideaal om cadeau te doen. Met de komende feestdagen in 't verschiet (je kan nooit vroeg genoeg zijn) is het geen slecht idee om dit in het achterhoofd te houden. Intussen dobber ik nog even verder in bad... zalig!

Meer informatie op YvesRocher.be