De vakantie naar Duitsland zit erop, wat betekent dat we weer helemaal klaar zijn om met reviews te sprankelen. In Duitsland/Stuttgart werden we ondergedompeld in Pride week waar heel wat mensen prachtig verkleed, beglittert en duidelijk Out For Love waren.


The Body Shop doet volop mee met Pride door drie Out For Love highlighters die je ook op de lippen, wangen, ogen... kunt gebruiken te lanceren. Door dit product te deppen, uit te blenden met de vingers en als je dat wenst opnieuw aan te deppen, kan je het pigment versterken.

Tip - Voor elke huidondertoon is een kleur voorzien, maar zelf ging ik met de drie tegelijk aan de slag door te mengen of verschillende kleuren op verschillende plekken aan te brengen. Een beetje spelen met make-up is altijd plezant, niet?
Pearl - Wit, zilver en parel (neutrale ondertoon)
Baked - roze, goud en oranje (warme teint)
Space - Wit, lila en roze (koele teint)


Ideaal voor elk huidtype, makkelijk om aan te brengen met de vingers, om te vervagen of te verdiepen. Het kan overal gebruikt worden op het gezicht (oogleden, jukbeenderen, lippen...) of op het lichaam (schouders, borst...) en is ideaal voor feestjes, festivals... (of voor wie van glans houdt gewoon op het werk). Er komt een lichte watermeloengeur af van het product die absoluut niet storend is.

Meer info op The Body Shop