Toen ik zag dat er in de make-up schappen van Action weer nieuws lag, leek het mij een goed idee om er weer eens een aantal mee te nemen. Reviews over Action make-up blijven het goed doen, dus ga ik jullie niet ontdoen van wat jullie het liefst zien voorbij komen. Een beautyblogger, altijd beautyblogger (of toch iets wat er op lijkt).


Max & More oogschaduw
Dit oogschaduw palette heeft vier verschillende kleuren met naturelle tinten. De verpakking vertelt dat je hier smokey eyes kunt creëren, maar daar vindt ik de kleuren net iets te flets/te braaf voor. Uitblenden, opnieuw aanbrengen... het zou op zich kunnen, maar het zal even tijd vergen. De eerste swatches tonen nogal korrelige oogschaduw, waar je voorzichtig mee moet omspringen. Tap goed de losse oogschaduw los zodat deze niet op de oogleden komt, breng aan, vervaag randjes en herhaal tot je het gewenste pigment bekomt. Zelf nam ik het palette met warme kleuren mee, daar het de enige versie die aanwezig was in het Action filiaal.


Max & More blushpoeder Pink Blossom
Een blush met een glanzend effect een een nogal felle oranje-roze kleur. Deze zou ik zelf vooral dragen tijdens de lente periode voor nog extra fleurigheid op de wangen. Er komt ook een heel gepigmenteerd kleurtje vanaf die je voorzichtig moet opbouwen. Deze breng je het best aan met een zachte kwast.

Max & More wenkbrauwpotlood
Een zeer gepigmenteerd potlood dat dient om de wenkbrauwen op te vullen. Heel fijn is het puntenslijpertje en borsteltje die eraan vastzitten. Hierdoor heb je alles meteen bij de hand om je wenkbrauwen bij te werken en harde potloodlijnen te vervagen. Zelf gebruikte ik nog wat wenkbrauwgel na het potlood te gebruiken voor een naturelle effect. Deze is verkrijgbaar in bruin en blond.


Super budgetvriendelijk en op zich fijne producten. Mijn enthousiasme ging vooral naar de blush en het wenkbrauwpotlood die ik dagelijks gebruik, terwijl het oogschaduw palette waarschijnlijk in de vergetelheid zal belanden. Stiekem hoop ik op meer nieuwe beautyproducten bij Action, want de schappen zijn al een hele tijd hetzelfde gebleven. 't Is maar een tip, Action ;).

Meer informatie bij Action