Tijd... het vliegt, het rent en het fietst. De tijd bracht heel wat leuks met zich mee, maar we lasten ook tijd in en voelen hoe kostbaar het is. Intussen is er al meer licht buiten en worden de batterijen weer opgeladen.

.
.
.
Overnachten in een boomhut is iets wat al jaren op mijn to do lijstje staat, dus boekte ik mijzelf (voor mij eigen verjaardag) een nachtje in B&B Hemelgem. Een zalige ervaring waar rust en de natuur centraal stond (terwijl we eigenlijk weinig van ons comfort hoefden af te geven).

En de trouwvoorbereidingen gaan verder... We missen wel nog twee belangrijke stukken in het doosje, dus mochten we eentje van onze dochter lenen.

Mijn papa kreeg zijn accordeon terug waarop hij als kind speelde. Het was een heel mooi momentje waar we samen dansten (inclusief kleine) op zijn muziek.

Kusjes en hartjes.

De krokusvakantie betekent Spinrag voor Kortrijkzanen. Dat is een kunstfestival voor (jonge) kinderen waar ze geprikkeld worden volgens hun leeftijd. We deden niet alleen de wandeling doorheen de stad, maar volgden ook twee prachtige voorstellingen. Het is wel nodig om vooraf in te schrijven, dus check Spinrag voor meer informatie.

Mama en papa date op woensdag.

Op naar de drie biggetjes met het gezinnetje!

Er ligt door de vele regen veel modder in onze ploetertuin. Tijd om dat hondje eens te wassen!

Sinds een paar maanden mag ik een aantal keer op vrijdag een bijscholing volgen rond cognitief sterke kinderen. En zoals elke bijscholing heb ik wel het gevoel dat we al veel weten en goed bezig zijn. Maar leren, is spelen (ofnee... 't was omgekeerd). Groeien is een constant lerend proces (en ook omgekeerd! ;))

We zijn een fiets rijker! Na tien jaar ben ik weer onderweg met de fiets naar het werk en de kleine gaat gezellig mee. Elektrisch, weliswaar, maar hé...

Eindelijk mogen we het nieuwe seizoen uitwerken in de klas: lente. We bekijken bloemen, prikkelen de kinderen, dagen hen uit... Nieuw leven is iets waar ik altijd heel erg blij van word.

Af en toe volg ik een creatieve workshop en deze keer ging ik dat in een tuincentrum doen. We maakten een zeer afgewerkt paasstukje en werden gesoigneerd met veel drank en knabbels. Mogelijk schrijf ik mij ook in voor de workshop in september.

Hoe was jouw tijd?