Kawaii ofwel lieve spulletjes zijn voor mij altijd aantrekkelijk geweest. Hello Kitty, Nijntje, Rilakkuma, Mamegoma, enzovoort. Ook squishies, die niet zo bekend zijn in de lage landen, horen tot mijn grote favorieten. Wil je weten wat squishies zijn? Klik dan verder!
Squishies zijn miniatuur, eventueel in een bepaalde vorm, stressballetjes. Je kan ze gebruiken om aan je handtas, boekentas, telefoon, sleutelhanger, enzovoort te hangen, maar je kan ze ook gewoon bij je houden om in te kneden. Ze zijn heerlijk zacht en keren terug als je erin geduwd hebt. Ze zijn in alle soorten en maten te vinden op verschillende online sites, maar helaas niet in de winkel.


Ik kocht mijn squishies op een wholesale webwinkel zodat ik meer squishies voor een zacht prijsje kon kopen. Soms kan je een squishy per stuk kopen, maar vaker worden ze per 2 of 3 verkocht. Ik kocht twee grote broodjes (die heerlijk zijn om in te squishen), drie kleine boterhammetjes, 3 kleine donut's en 2 burger spiegeltjes. Vooral de spiegeltjes zijn enorm squishy, want het duurt een tijdje voor de materie terugkeert nadat je erin geduwd hebt. Vooral de chocoladedonut met kokosnoot snippers en pareltjes behoren tot mijn favorieten, maar stiekem vind ik de hele bestelling ontzettend leuk en lief!


Even squishen in mijn broodje. De squishies hebben een lichte chocoladegeur. Altijd lekker!Naast de squishies kocht ik ook twee japanse snoepjes. Deze moet je zelf maken door gebruik van water en een gebruiksaanwijzing. Ik ben er heel erg benieuwd naar. Als jullie hiervan graag meer willen zien maak ik er graag een extra artikel over. Laat het mij dus zeker weten. Beide snoepjes hebben (naar het schijnt) een druivensmaak.


Ik ben heel erg blij met deze aankoop en zal er zeker op los 'squishie'en'. Ik kocht de spulletjes op http://www.melovewholesale.com/ De spulletjes zijn er heel goedkoop, maar laat je niet vangen, want er komen ook nog verzendingskosten bij. Ik raad je aan dat als je een aankoop wil doen de aankoop met meerdere personen doet. Zo kan je de kosten delen. Iets wat ik de volgende keer ook zal doen, want dit zal niet mijn laatste aankoop zijn. Ik ben gesquished!

"Wat vind jij van squishies?"