Afgelopen woensdag werd ik uitgenodigd voor het Lakstore event. Lakstore, een winkel vol O.P.I. en Faby, is intussen al een tijdje open, maar werd nu pas voorgesteld aan verschillende bloggers. Niet enkel een walhalla voor nagellak lovers, maar ook voor make-up liefhebbers. Rekken vol snoeperige kleurtjes, prachtige display's en een ruime inkom... al nieuwsgierig?


Bron foto: http://instagram.com/lakstoreantwerp
De winkel Lakstore ligt ongeveer op een half uurtje wandelen van het station Antwerpen centraal, op het Zuid. Lakstore koos voor deze ligging omdat het verkocht was aan het pand waarin de winkel zich bevindt. De bakstenen geven inderdaad een 'loft' en huiselijk gevoel, gecombineerd met de zwarte tegels. Helaas ben ik een foto van de ingang vergeten te nemen, maar ik voel mij zo vrij om er eentje te pikken van de Lakstore site. Credits voor de foto gaan naar hen. Een duidelijk logo dat niets aan de verbeelding overlaat, want het staat vol met nagellak.

Wanneer je de shop binnenwandelt krijg je meteen een heel open gevoel. Er is eerst een open hal, met iets verder de counter en daarna de grote rekken vol nagellak. Geen enkel plaatsje werd vrijgehouden en staat vol met O.P.I. en Faby. De lakjes worden gegroepeerd volgens kleur en volgens merk. Hierdoor wordt het makkelijk om te vinden wat je nodig hebt. Natuurlijk kan je altijd hulp vragen bij het zoeken naar een product, want de werknemers zijn er enorm vriendelijk. Een hartelijke ontvangst, da's pas de juiste omschrijving.


Tijdens het wandelen naar het event speculeerden de bloggers al over de O.P.I. sheer tints die we maar nergens konden vinden. Via Ebay, ja, maar die waren misschien fake. Waarom-o-waarom konden we ze niet krijgen? En toen.... *Engelenzang* De sheer tints zijn er te koop in minivorm. Dan krijg je alle vier de tints in een pak. Je kan ook opteren voor een fullsize lakje. De sheer tints zijn niet te koop in andere Belgische filialen. Review volgt. Mini pack +- 18,00 euro
Nog meer limited edition lakjes, zoals die van the muppets, brazil, gwen stefani ... kan je in de winkel vinden.


Een nieuw merk, Faby, doet zijn intrede in de winkel. Ik kende het merk al, maar had het nog nooit eerder mogen proberen. Het is niet makkelijk te vinden, dus ik greep mijn kans. Ook Faby heeft fijne limited editions zoals Fabulous Faby. Review volgt.


Bijzonder voor Faby is dat er ook een lijn is voor mannen. Het viel  niet meteen op, maar plots zag ik dat alle mannen in de winkel ook nagellak droegen. Heel apart om te zien, maar helemaal verkeerd is het niet. We werden er zelfs door geïntegreerd. Zullen de mannen dan toch de Johhny Depp toer opgaan en plots met een kleurtje meer door het leven gaan?


Heel fijn aan de winkel is dat het winkelgedeelte uitloopt in een lounge, wat de winkel een nagelbar maakt. Dat geeft een heel gezellig gevoel en maakt het heel persoonlijk. Het duurde niet lang of er werd gepraat met iedereen en de tafeltjes werden gezellig bij elkaar geschoven, maar daarvoor wilden we natuurlijk de nagels laten lakken. Hele vriendelijke meisjes lieten ons een kleur kiezen uit het hele Faby gamma. Ik ging voor een lichtblauwe tint met de naam 'don't touch my puppy'. Een grappige naam, met een leuke achtergrond, want de naam werd gemaakt toen een collega van een producent een cadeautje kreeg voor haar nieuwe hondje. Toevallig in dezelfde kleur als de nagellak.

Op de bar staat een menu, niet om iets te eten of om te drinken, maar met suggesties voor de nagels, voeten, bijzondere behandelingen ... Bijzonder was dat er niet enkel 'menu's' waren voor vrouwen, maar ook voor mannen en zelfs voor kinderen. Zo kan je er een gezellig uitje van maken met het hele gezin, aangevuld met lekkere hapjes en dranken.


Helaas vergat ik foto's te maken van de lounge (I blame the tetteren), dus voor lounge foto's verwijs ik graag door naar deze site. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond. Het is even wandelen om er te komen, maar uiteindelijk was het de moeite waard. Ik keerde tevreden terug en met geshopte goodies. Tot nogmaals, Lakstore.

Burbusstraat 2A, 2000 ANTWERPEN
Openingsuren:
Di-Woe: 10u30-19u
Do: 13u-22u
Vrij: 11u-19u30
Zat: 10u-18u

Als je één kleurtje zou mogen kiezen uit het hele gamma. Welk kleurtje zou dat dan zijn? *Muahaha*