Winter of zomer. De seizoenen mogen geen excuus zijn voor dames zoals wij om de benen niet te verzorgen. Steeds opnieuw zoeken merken naar nieuwe methodes om het makkelijker en compacter te maken. Zo kwam Gilette op het idee een Snap versie te maken om makkelijk mee te nemen op reis.
Laat je niet misleiden door de verpakking, want het lijkt alsof het scheermesje tegen het plastic aan is geduwd. Het was nodig om twee keer te kijken, want dit is louter een heel goed bedrukte verpakking. Als je goed kijkt in het blauwe doosje zie je het echte scheermesje zitten. Er zit dus één scheermesje in één verpakking. 

Gilette Venus Embrace gebruik ik dagelijks. Al is het maar om snel even onder de douche de benen glad te maken. Het bevat vijf mesjes en 2 vochtstrips. De vochtstrips maken de benen iets 'vetter' waardoor het scheren makkelijker verloopt. Vergelijk het maar met over natte benen vs droge benen scheren. Natte benen zijn veel aangenamer. Moeten de mesjes vervangen worden, kan je de gewone Venus Gilette Embrace mesjes kopen.


Verder krijg je naast het scheermesje ook een blauwe doorzichtige doos. Daarin kan je het scheermesje steken. Wat ik wel gek vind is dat het scheermesje net makkelijk meeneembaar moet zijn, maar dan maakt het doosje het weer wat groter. Het wordt wel extra beschermd. De gaatjes in de doos moeten overtollig water dat in het scheermesje kan zitten eruit halen.


De kleine grip van het scheermesje is heel handig. Persoonlijk vind ik dit nog handiger dan een gewoon scheermesje. Het scheren zelf blijft hetzelfde, maar het feit dat je deze makkelijk kan meenemen is een pluspunt. Momenteel ligt mijn oude Embrace scheermesje te huilen, want deze kleine hulp Snap heeft hem vervangen. Te gebruiken onder de douche onder een waterstraal of met wat scheerschuim. Goed voor vrouwen die een gladde huid willen.

Kruidenierszaken, supermarkten ...
Gilette venus embrace Snap - (+-) €9-

Scheer jij je dagelijks?