Een grote hoera voor de winterse gezelligheid, maar tegelijk een niet zo grote hoera voor die gebarsten lippen die erbij komen. Door de grote wisseling van warm naar koud, binnen naar buiten, de wind, de koude ... gaan ze barsten. Labello stelt drie lipproducten voor om dat te verhelpen: classic care, med protection en pearly shine.


Uit de duizenden lipproducten zit er eentje die perfect aan je behoefte voldoet. Daarom geeft Labello aangepaste producten voor iedere behoefte. 

De klassieke blauwe huls
Deze kregen we al mee in boekentas wanneer we in de kleuterklas zaten en stiekem zie ik ze ook nu nog terug. Deze bevat karitéboter en jojoba olie. Perfect voor dagelijks gebruik en heeft een transparante, kleurloze afwerking.

Med protection
Met vitamine E verzorgt deze de lippen tegen uitdroging en geïrriteerde, gebarsten lippen. Verder beschermt SPF 15 tegen de schade van UVA- en UVB-stralen.

Pearly shine
Enkel voor diva's. Deze geeft een subtiele glans en een zachtroze kleur. Tegelijk krijg je er ook gevoede, zachte en gehydrateerde lippen door.


Supermarkten, kruidenierszaken ...
Classic care - €2,89-
Med Protection - €3,99-
Pearly shine - €3,59