Een dagje Gent met het vriendje zorgde voor een extra leuke aankoop. Het begon enorm te gieten dus gingen we schuilen in de -toevallig- dichtstbijzijnde Lush. De koopjes vlogen er de deur uit, maar ik ging er voor iets anders kijken. De Unicorn bubble bar viel mij al op in het persbericht. Gelukkig werden er geen eenhoorns gekwetst tijdens het maken van dit product.
Wat Lush zegt:
Glinsterende, pastelkleurige bubbels gevuld vol lavendelen neroliolie. Creëer magische, betoverende bubbels met de geuren van etherische oliën van neroli en lavendel. Dat wordt duiken in een droomachtig bad met prachtige roze bubbels, compleet met fonkelende glanspoeder en kleurrijke snoepsterretjes!


Misschien zijn het de glitters, de pastelkleuren, de sterren ... in het product. Het is toch gelukt om een favoriet te worden uit de collectie. Nu, je zou een pastelkleurig bad met glitters en sterren verwachten, maar dat is niet helemaal het geval. Zo is het niet de bedoeling dat je deze bar voor 1 bad-beurt gebruikt, maar deze kan breken in verschillende stukken. Zelf heb ik drie keer kunnen baden met één unicorn bar. De kleur die hij losliet was niet zo intens als beloofd, maar een liet een lichte paarsige/lila waas na. Wat er wel was, waren extreem veel bubbels. En goed geurende neroli- en lavendelolie.


De huid voelt achteraf glad en zacht aan. Stiekem was ik na het zien van mijn huid gerustgesteld. Het was niet zo dat de fijne glitter-glans van het product bleef plakken aan de huid. Geen Edward Cullen toestanden, maar wel een heel fijn me-time gevoel. Voor mij echt de grootste aanrader van de hele Lush collectie. Lush... you did it again.

Lush
Unicorn horn bubble bar - €5,25-

De valentijnscollectie is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt - Released op 9 januari.