Het merk Eyeslipsface zal misschien wel bekend in de oren klinken. De make-up producten zijn enkel online te verkrijgen op de officiële website en zijn vooral gekend voor goedkope, maar toch kwalitatieve schoonheidsproducten en hun dupes. Ik plaatste er al eerder een bestelling, maar mag nu ook met hen samenwerken. Ik kan niet beschrijven hoe euforisch ik was toen ik de vraag kreeg. Ik toon eerst de producten die ik koos om te reviewen, maar de eigenlijke review komt later.

Een pakket van Eyeslipsface komt aan in een kartonnen doos met wat tissue paper. Om te zien hoe de verpakking in elkaar zit kan je een unboxing bekijken van een eerdere eyelipsface bestelling.


Essentiel lijn

'De één euro lijn', al eens gehoord? Extreem goedkope schoonheidsproducten vind je in de Essentiel lijn. Daar is de meeste make-up aan 1 euro te koop. Dat is heel verleidelijk en ook ik merkte dat ik daardoor alles in het mandje stak. De lijn heeft zich verder uitgebreid naar setjes, grotere paletten en grotere producten. Toch is de Essentiel lijn ofwel een een top of een flop. Zo doet het ene product het super goed, maar valt het andere erg tegen. Ik ben dus benieuwd hoe de volgende producten het gaan doen: Set van 3 nagellakken in nice & natural - €3,00- (beperke editie), "Op maat" oogschaduw in Happy Hour - €2,50- en Jumbo lip gloss set - €7,00- (beperkte editie)

Ik schreef al eerder een review voor:

Studio lijn

Een tikkeltje duurder, maar gekend voor zijn prachtige uitstralingen. Zo kan je deze producten stiekem in het laatje naast duurdere merken leggen, want enkel het logo zou verraden dat het om een budgetmerk gaat. Dupes zoals de highlighter gotta glow - NARS albatross, NARS orgasm - blush St. Lucia ... zijn goed gekende producten onder de bloggers. Ik koos het Blush palette waarin er meteen vier blushes in zitten.Mineral lijn

Deze producten zijn 100% natuurlijk. Ze zijn parabenen-vrij, hebben geen bewaarmiddelen en geen chemische kleurstoffen. Ik had al eerder een mist spray gekocht van de studio lijn, maar het leek mij leuk om deze eens naast de mineral mist te plaatsen. Voel ik daar een battle der mists aankomen? Jazeker. Het zou de eerste keer zijn dat ik een cosmetic product test op minerale basis, dus dat maakt mij extra nieuwsgierig.

Het gamma van Eyeslipsface is budgetvriendelijk en gaat van lippenstift naar nagellak. Kortom: iedereen komt er wel aan zijn trekken. Nog een belangrijk puntje is dat Eyeslipsface Cruelty Free is, dus niet test op dieren.