Er zijn zo van die merken waar je een gat in de lucht springt als er nieuws van opduikt. Een tijdje geleden kon ik niet verzwijgen dat Anastasia Beverly Hills in April 2015 in Planet Parfum België te koop zou zijn. Intussen heb ik enkele producten daarvan kunnen testen.Wenkbrauw-goeroe Anastasia werd een grote icoon voor het stylen van wenkbrauwen. Vele Hollywood sterren zoals Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon ... kregen dit in het vizier, probeerden het uit en promoten haar producten. Ze begon aan een opleiding voor schoonheidsspecialiste, opende na een tijd een eigen salon in Beverly Hills en brengt tegenwoordig haar eigen wenkbrauwlijn uit.

Wenkbrauwen kunnen een gezicht karakter geven. Zo kleur ik mijn wenkbrauwen dagelijks licht in voor wat extra intensiteit die ik met mijn lichte kleur wenkbrauwen nodig heb. Ik ga er ook dagelijks over met een pincet om wilde haartjes te verwijderen en trim ze soms bij met een schaartje. Als je meer info wilt over hoe je wenkbrauwen kunt onderhouden verwijs ik graag door: wenkbrauwen onderhouden

^Wenkbrauwen puur natuur
^Wenkbrauwen ingekleurd met een potlood van Eylure

Highlighting Duo Pencil
Dit tweezijdige potlood dient om de wenkbrauwen te verfijnen en op te lichten. Zo zit er een mat roze huidskleurtje (= Matte Camille) aan de ene kant en een glimmend champagne kleurtje (= Sand Shimmer) aan de andere kant. Een dik potlood met 4,8 gram product.


Beide kanten laten erg veel pigment af. Zo zou de huidskleur even goed als een extreem dikke concealer kunnen dienen. Mocht je de wenkbrauwen perfect willen aflijnen of verscherpen kan dit product daarbij een handje helpen. Je kan kiezen om dat met een synthetische kwast te doen, maar zelf blende ik het product uit met mijn vingers. Dat er intussen ook een highlighter kleur bij zit die het wenkbrauwbot extra oplicht, zie ik enkel als voordeel. Heel zichtbaar is het niet, maar daardoor wordt het natuurlijke effect deste groter. Een licht glimmend effect.

Het product boven en onder de wenkbrauw 
^Het product geblend

Clear brow gel
Brow gel zorgt ervoor dat de wenkbrauwen een hele dag op de goede plaats blijven zitten. Niet enkel voor personen met borstelige/ volle wenkbrauwen is dat handig, maar ook lichte kunnen daar baat bij hebben. Denk maar aan een regenachtige dag die perfect gestylede wenkbrauwen kunnen ruïneren. Hij maakt de wenkbrauwen namelijk vlek- en waterproof.


Het eerste wat mij opviel was de intens chemische en ontsmettende geur van het product. Verder is de spoolie heel handig in gebruik en grijpt hij alle kleinst mogelijke haartjes van de wenkbrauwen. Nadat het product is aangebracht voelt het nog even nat aan, maar na een vijftal minuutjes is dat verdwenen. Dan voelen de haartjes iets harder aan, maar dat wijst erop dat ze helemaal goed vast zitten voor de rest van de dag.


Tweezers/ pincet
Dit pincet werd gemaakt uit roestvrij staal zodat het heel lang meegaat. Het schuine kantje dient om de kleinste haartjes mee te trekken zonder eentje te breken of de huid te beschadigen. Een goed pincet, maar ik merkte persoonlijk niet veel verschil met mijn eigen goedkope pincetten. Helaas zijn die wel niet gemaakt uit roestvrij staal...

Sjablonen
Ik ben nooit geen grote fan geweest van sjablonen omdat geen enkel sjabloon ter wereld de vorm van de wenkbrauwen helemaal goed kan hebben. Na een sjabloon te gebruiken, moet er achteraf altijd bijgewerkt worden. Mocht er toch een sjabloon goed passen kan je het licht gebruiken om de wenkbrauwen op te vullen. Je kan het ook gebruiken als basis voor een 'nieuwe wenkbrauw look'. Ga daarbij niet teveel haartjes verwijderen. Probeer een beetje, hou het sjabloon ertegen, probeer opnieuw.


Wat een fijne ervaring om de producten van Anastasia Beverly Hills te proberen. De Nederlandse bloggers waren er al heel enthousiast over en daar kan ik alleen maar in volgen. Anastasia weet wat een goede wenkbrauw inhoudt en verwerkt dat in haar eigen producten.

Planet Parfum
Highlighting Duo Pencil - € 20,80-
Brow gel - €22,0
Tweezer - € 29,0-
Sjablonen - € 20,50-

Had jij al van het merk Anastasia Beverly Hills gehoord?